Yerel Disk C'yi boşaltmam İşe Yarar Mı?

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O zmzn ben bunu arkadaşa minecraft hack diye verim de pc si çöksün :)
Pcyi harbiden pert eden bir tane var istermisin? baska Format virüsü karşıya gönderdiğinizde 30sn içinde pc otomatikmen format atıyor ayrıca format atarken ekran kartını yakıp CD-romu bozuyor yani format attıktan sonra tekrardan windowsu geri yüklüyemeyecektir çünkü CD-rom Cd okumuyacaktı yenisini alsa bile yani anlıcayacğınız pc toprak oldu demektir

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pcyi harbiden pert eden bir tane var istermisin? baska Format virüsü karşıya gönderdiğinizde 30sn içinde pc otomatikmen format atıyor ayrıca format atarken ekran kartını yakıp CD-romu bozuyor yani format attıktan sonra tekrardan windowsu geri yüklüyemeyecektir çünkü CD-rom Cd okumuyacaktı yenisini alsa bile yani anlıcayacğınız pc toprak oldu demektir
Ohao.O

Galaxy Ace 2 cihazından
Tapatalk ile gönderdi.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yanlız benim bilgisayarımda Recovery kurulu CD falan takmadan format atabiliyorum. Problem ? + Flash ilede format atılabilir. You lost.

K

Klood07

Ziyaretçi
Windows 7 iso dosyasıyla format at -_- Bunuda mı ben söyliyem .-.