yanılıyorsun çılgın şeyBir resim 2014'de paylaşıldı diye 2014'de çekilmiş olmaz.. Biri bebeklik resimlerini paylaşsa bebek mi oluyor? Saçmasın. Yapamıyorsun.
Tam ortadan vurdun dart tahtasını...Bir resim 2014'de paylaşıldı diye 2014'de çekilmiş olmaz.. Biri bebeklik resimlerini paylaşsa bebek mi oluyor? Saçmasın. Yapamıyorsun.
Niye sorabilir miyim? Bir fotoğraf atmak için o fotoğrafın illa o zamanda mı çekilmesi lazım? Bunları düşünüp gelirsen sevinirim.yanılıyorsun çılgın şey
(*Jumps down at the edge...*)Burdan beni ifşa edebilirsin (boşuna aramayın face hesabım yok .s)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Edit:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Hayattan bıktım bu nedir![]()
20 yaşındaydi değil mi 8 yıl önce öyle ortamlar varsa söyle banaNiye sorabilir miyim? Bir fotoğraf atmak için o fotoğrafın illa o zamanda mı çekilmesi lazım? Bunları düşünüp gelirsen sevinirim.
Niye sorabilir miyim? Bir fotoğraf atmak için o fotoğrafın illa o zamanda mı çekilmesi lazım? Bunları düşünüp gelirsen sevinirim.
aynen öyle20 yaşındaydi değil mi 8 yıl önce öyle ortamlar varsa söyle bana![]()
3 değil 4 değil 5 tane bal sadece 100 tl.aynen öyleVe bir sürü fotoğraf atmış 1 değil 2 değil.