Yetenekli Builder ve Pluginer arıyorum..(Açacağım 1.17 server için)

darindarinn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yetenekli Builder ve Pluginer arkadaşlar arıyorum. 2 ay sonra çıkacak olan 1.17 survival serveri için eğer cidden iyi bir iş çıkarırsa ücret bile ödeyebilirim

iletişim için dc:
DarinDarinn#5595

Son düzenleme:

KokichiOma182025

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 ay sonra çıkacak olan bir servere kimse umut bağlamaz.Kimse daha açılmamış bir server için kendini kanıtlamaz.Tabi ki başvurular olacaktır ancak bunların donanımlı insanlar olmayacağını söyleyelim.Ayrıca ne kadar maddi destek yapacağınızı da yazarsanız iyi olur.İyi günler dilerim.Serveri açtıktan sonra forum açmanızı tavsiye ediyorum donanımlı insan arıyorsanız.

darindarinn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2 ay sonra çıkacak olan bir servere kimse umut bağlamaz.Kimse daha açılmamış bir server için kendini kanıtlamaz.Tabi ki başvurular olacaktır ancak bunların donanımlı insanlar olmayacağını söyleyelim.Ayrıca ne kadar maddi destek yapacağınızı da yazarsanız iyi olur.İyi günler dilerim.Serveri açtıktan sonra forum açmanızı tavsiye ediyorum donanımlı insan arıyors
Boş bir şekilde sadece forum da gönderi açıp açmayacağım serveri. iyi bir reklam vereceğim yani boş bir server olmayacak.. tabii ki daha olmayan bir server için insanlar kendini kanıtlamak istemez fakat ufak bir riske girip kendini kanıtlayıp builder olarak gelen arkadaşlar emeğinin karşılığını alacaktır.

asdfugasdlfhasqaweas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Boş bir şekilde sadece forum da gönderi açıp açmayacağım serveri. iyi bir reklam vereceğim yani boş bir server olmayacak.. tabii ki daha olmayan bir server için insanlar kendini kanıtlamak istemez fakat ufak bir riske girip kendini kanıtlayıp builder olarak gelen arkadaşlar emeğinin karşılığını alacaktır.
sen boşver yazmana bile gerek yok gereksiz yanıtlara.