< Yetenekli Mimar arkadaşlarımızı arıyoruz 2 kişi >

MrUmut

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese iyi forumlar;
Yakında açılacak sunucumuz için yapı yapımına başladık ve yetenkli 2 Mimar arıyoruz aşağıda bulunan Formu doldurmanızı istiyorum.
İletişim adresleri kişilerin bana yazması durumunda ,ulaşabilirler.
İlk önce birbirimizi tanımak isterim sonrasında sırasıyla Yapı sunucumuzda sizlerle beraber birşeyler yapmamız gerek, sona geldiğimizde ekipce karar alacağız.

İsim:
Herhangi bir yapı resminiz(Yoksa referans göstereceğiniz adres):
Yapı bilgileriniz(Terraform,organic vb.):
Daha önce nerede oynadınız veya çalıştınız:
İletişim adresleriniz:
(BİZ SİZE ULAŞIRIZ)

İyi Forumlar Dilerim
İmz;UmutAtby
Clavius

Son düzenleme:

tutku121234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bro yaşım 17 adanada oturuyorum yaklaşık 2011 den beri ara vererek minecraft oynarım ( 2-3 ay ara veririm bazen) 4 yıl akdar pvp ye geri kalanınıda build yapmaya harcadım bende seni tanımak isterim sorarsan serveri neden istiyorsun diye artık yapacagım bir şey kalmadı seneye mezun olacagım en azından birilerine yardım edeyim öyle hayatıma devam edeyim diyorum discord varsa beklerim Frozen Rainbow#8057 elimde birkaç resim var ama 3 yıl önceki ilk buildlerimden şimdi emin ol geliştiğime sen de inanırsın halada herzaman geliştirecegim ve sizdende öğrenecegim çok şey var gibi gözüküyor bu arada dostum huzuni açık olduguna bakma optifene yükleyemiyorum ve bilgisayarım kötü sadece fps için kullanıyorum yanlış anlaşılmasın :)
2018-05-02_05.32.22.png
2018-05-02_05.32.01.png
2018-05-02_05.32.22.png

Son düzenleme:

MrUmut

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bro yaşım 17 adanada oturuyorum yaklaşık 2011 den beri ara vererek minecraft oynarım ( 2-3 ay ara veririm bazen) 4 yıl akdar pvp ye geri kalanınıda build yapmaya harcadım bende seni tanımak isterim sorarsan serveri neden istiyorsun diye artık yapacagım bir şey kalmadı seneye mezun olacagım en azından birilerine yardım edeyim öyle hayatıma devam edeyim diyorum discord varsa beklerim Frozen Rainbow#8057 elimde birkaç resim var ama 3 yıl önceki ilk buildlerimden şimdi emin ol geliştiğime sen de inanırsın halada herzaman geliştirecegim ve sizdende öğrenecegim çok şey var gibi gözüküyor bu arada dostum huzuni açık olduguna bakma optifene yükleyemiyorum ve bilgisayarım kötü sadece fps için kullanıyorum yanlış anlaşılmasın :)Ekli dosyayı görüntüle 73827Ekli dosyayı görüntüle 73826Ekli dosyayı görüntüle 73827
Discord aracılığıyla iletişime geçiyoruz​

Kevinplays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bağlantımı discorddan kurarsanız sevinirim bilgilerimi oradan aktaracağım teşekkürler
dc:DenizBey#3693

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bro yaşım 17 adanada oturuyorum yaklaşık 2011 den beri ara vererek minecraft oynarım ( 2-3 ay ara veririm bazen) 4 yıl akdar pvp ye geri kalanınıda build yapmaya harcadım bende seni tanımak isterim sorarsan serveri neden istiyorsun diye artık yapacagım bir şey kalmadı seneye mezun olacagım en azından birilerine yardım edeyim öyle hayatıma devam edeyim diyorum discord varsa beklerim Frozen Rainbow#8057 elimde birkaç resim var ama 3 yıl önceki ilk buildlerimden şimdi emin ol geliştiğime sen de inanırsın halada herzaman geliştirecegim ve sizdende öğrenecegim çok şey var gibi gözüküyor bu arada dostum huzuni açık olduguna bakma optifene yükleyemiyorum ve bilgisayarım kötü sadece fps için kullanıyorum yanlış anlaşılmasın :)Ekli dosyayı görüntüle 73827Ekli dosyayı görüntüle 73826Ekli dosyayı görüntüle 73827
Kod:
Bunların Çoğu 5DK da WorldEditle Yapılabilecek Mapler O Kadarda Yetenekli Değilsiniz Bence