Yetenekli Mimarlarımızı Arıyoruz...

sKocadere

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hakkımızda:
-
Kadromuzda 2 adet Kurucu bulunmaktadır. Kurucularımızdan "SaeDeiRec" sunucunun haritalarını yapmakla yükümlü olmakla birlikte yazılım dili olan Python 'u akıcı bir şekilde bilmektedir gelecekte diğer kurucumuz ile yeni hususlar meydana getiriceklerdir. Kurucularımızdan "TalhaBaba" sunucunun eklentilerini hazırlamakla yükümlü olmakla birlikte script ve C# bilgisi bulunmaktadır. Yakın vaziyette ikisi birlikte yenilikleri sırtlanıp eklentileri sıfırdan yazarak yeni hususlar meydana getiriceklerdir.
-Sunucumuz 4gb ram 50 slot 'tur. BatiHost adli firma 'dan host çekiliyor.
-Sunucu planı şuanlık Faction krallık oyunları olarak ayarlanmıştır. 3 ay gibi bir vaziyette hazırlanarak Çekirdek sunucuyla birlikte yeni sunucular gelicektir.

Başvururken dikkat etmeniz gereken hususlar:
Builder başvurusu için:

Builder olarak başvurmak isteyen arkadaşlar tanıtım kısmında muhakkak yapılarının resimlerine ait linkleri belirtmelidirler.
Önceki tecrübelerini, neden ekibimize katılmak istediklerini, bize katabileceklerini açıkça yazmalıdırlar.
Builder olarak alınan arkadaşların tüm lobilerde (ve belki oyunlarda) "Builder" tagı olacaktır.

Moderatör başvurusu için:
Moderatör olarak başvurmak isteyen arkadaşlar tanıtım kısmında yaptığı eklentilerin video 'su yada resimlerini bize iletsin.
Daha önce yaptığı eklentileri göstererek bize kendini kanıtlayabilir sin.
Moderatör bütün sunucularımız da "Moderatör" tagı verilecektir.

Başvurular için Discord adresimiz: /YtSkx4D
NOT: MinePenzy ekibi olarak, takımımızın yaş ortalamasını dengelemek amacıyla 16 yaş altındaki başvuruları kabul etmemeye karar verdik. Lütfen 16 yaş ve üzeri arkadaşlar başvuruda bulunsunlar.

BaranBaysal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım Efe baran soyadım Baysal 4 yıdlır minecraft oynuyorum 15 yaşındayım çoğu server builderlık yaptım paralı spawnlar hublar sattım build den zevk alıyorum ve serverlara girdikçe dahda ayrıntı ve bilgi öğreniyoru tag vs umrumda değil yeterki bana build yapıcak imkanlar sağlansın skype:EfeBaranBaysal ◢>> ♛ > ◢> resimleri burdan yollaıyabilirim yaşım 1 yaş küçük ama sorun olucagını sanmıyorum buildime güveniyorum teşekkür ederim son olarak saygıya çok önem veren bi insanımdır oyüzden saygılı davranan kişilere saygılı davranırım builderlık yaptıgım serverların kuruclarının skypelarını verebilirim tabi isterseniz skype üzeri,nden ulaşırsanız sevinirim Discordunuzada katıldım