efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
GeçmediGeçmiş olsun![]()
GeçmediGeçmiş olsun![]()
Evet?Cinleri görebilirsin fakat melekleri göremezsin. (Oruç tutuyor musun?)
Şimdi şöyle söyleyeyim. Psikolojik bir sorunun var ise Cinleri gördüğünü zannediyorsundur ama belkide yokturlar. Gerçekte görmüyorsundur yani. Hissetmen falan da psikolojik bir sıkıntı olabilir. Bence doktora falan görünme sadece dua et. Mesela ben 14 yaşında iken geceleri hep yatakta ağlardım. Benimde böyle bir sıkıntım vardı ama yaş ilerledikçe zamanla geçti. Senin sorununun da hayatın boyunca seninle beraber olmayacak elbette. Zamanla çoğu şey düzelir.
Evet yukarıda da yazmıştım zaten , doğduğumdan beri benim hayaletim gibi , her zaman yanımda benimle nadir de olsa konuşuyor ve hissediyorum.Peki hiç o şeyin sana seslendiğini duydun mu? Ya da sen ona seslendiğinde karşılığında bir cevap aldın mı? Bu sorularımı yanıtla lütfen, aklımda bir şey var cevaplarına göre söyleyeceğim.
Bende de saçma sapan paranormal olayların hayalini kurduğumda oluyor televizyon aç geçer :/Evet yukarıda da yazmıştım zaten , doğduğumdan beri benim hayaletim gibi , her zaman yanımda benimle nadir de olsa konuşuyor ve hissediyorum.
Ne olduğunu bilmeden ne olduğunu nasıl anlasın bir şey var gibi oluyor demiş işte nerden biliyorsun cin oldugunu[DOUBLEPOST=1435688193,1435688120][/DOUBLEPOST]Hayır kardeşim. Bu denilen yorumlara inanma kimse ciddiyetle ve bilinçli bir şekilde yorum yapmamış eğer gerçekten böyle şeyler hissediyorsan git hocaya. Gerçekten çok geçmeden bir hocaya git.. Çünkü bu işin psikolojisi felan yok çocuk size demiyor arkamda canavar beni alıp kacacakmış gibi oluyor diye, Cin diyor Cin. Bu normal bir şey veya psikolojik bir şey değil.
Ki kuran-ı kerimde de geçene göre imanı güçlü olan kimseye cin falan musallat olamazNe olduğunu bilmeden ne olduğunu nasıl anlasın bir şey var gibi oluyor demiş işte nerden biliyorsun cin oldugunu
Yeter artıkNe olduğunu bilmeden ne olduğunu nasıl anlasın bir şey var gibi oluyor demiş işte nerden biliyorsun cin oldugunu[DOUBLEPOST=1435688193,1435688120][/DOUBLEPOST]
Ki kuran-ı kerimde de geçene göre imanı güçlü olan kimseye cin falan musallat olamaz
hacı hoca mı düzeltecek kişinin imanını, düzeltecek biri varsa kişinin kendidir