Yeter artık sıkıldım bundan!

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle söyleyeyim. Psikolojik bir sorunun var ise Cinleri gördüğünü zannediyorsundur ama belkide yokturlar. Gerçekte görmüyorsundur yani. Hissetmen falan da psikolojik bir sıkıntı olabilir. Bence doktora falan görünme sadece dua et. Mesela ben 14 yaşında iken geceleri hep yatakta ağlardım. Benimde böyle bir sıkıntım vardı ama yaş ilerledikçe zamanla geçti. Senin sorununun da hayatın boyunca seninle beraber olmayacak elbette. Zamanla çoğu şey düzelir.
Birde gördüğün veya hissettiğin şeyler şehitler olabilir. Şehitler gerçekten görünürlermiş insanlara. Eğer şehit falan görüp hissediyorsan normaldir. Yaşadığın yerin toprağından kaynaklanıyor olabilir sorun.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belkide gerçekten arkanda bir şey vardır... Dalga geçiyorum, sen git psikoloğa görün.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki hiç o şeyin sana seslendiğini duydun mu? Ya da sen ona seslendiğinde karşılığında bir cevap aldın mı? Bu sorularımı yanıtla lütfen, aklımda bir şey var cevaplarına göre söyleyeceğim.

NemesisX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O senin kendi içinde meydana getirdiğin bir korku hiçbir manevi varlık sana yaklaşamaz Allah izin vermez yani imanlı birisi isen bunda demek istediğim çok pislik bir adama her şey olur.
Yani korkunu kendin atlatman gerek seni takip eden herhangi bir şey yok sen böyle düşünüyorsun içinde böyle bir korku oluşuyor. Anlamışsındır umarım :)
Ayrıca şunu da söyleyeyim Ayetel Kürsi okunan bir eve hiçbir kötülük yaklaşamaz

Son düzenleme:

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki hiç o şeyin sana seslendiğini duydun mu? Ya da sen ona seslendiğinde karşılığında bir cevap aldın mı? Bu sorularımı yanıtla lütfen, aklımda bir şey var cevaplarına göre söyleyeceğim.
Evet yukarıda da yazmıştım zaten , doğduğumdan beri benim hayaletim gibi , her zaman yanımda benimle nadir de olsa konuşuyor ve hissediyorum.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yukarıda da yazmıştım zaten , doğduğumdan beri benim hayaletim gibi , her zaman yanımda benimle nadir de olsa konuşuyor ve hissediyorum.
Bende de saçma sapan paranormal olayların hayalini kurduğumda oluyor televizyon aç geçer :/
küçükken daha da çok oluyordu tuvalete giderken anneme bağırıyordum anne akşam ne yemeği var diye :D

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kardeşim. Bu denilen yorumlara inanma kimse ciddiyetle ve bilinçli bir şekilde yorum yapmamış eğer gerçekten böyle şeyler hissediyorsan git hocaya. Gerçekten çok geçmeden bir hocaya git.. Çünkü bu işin psikolojisi felan yok çocuk size demiyor arkamda canavar beni alıp kacacakmış gibi oluyor diye, Cin diyor Cin. Bu normal bir şey veya psikolojik bir şey değil.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bence hayaletler.. Onlardan sakladığın bir şey mi var yoksa?
qw:ERqkehadlj

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır kardeşim. Bu denilen yorumlara inanma kimse ciddiyetle ve bilinçli bir şekilde yorum yapmamış eğer gerçekten böyle şeyler hissediyorsan git hocaya. Gerçekten çok geçmeden bir hocaya git.. Çünkü bu işin psikolojisi felan yok çocuk size demiyor arkamda canavar beni alıp kacacakmış gibi oluyor diye, Cin diyor Cin. Bu normal bir şey veya psikolojik bir şey değil.
Ne olduğunu bilmeden ne olduğunu nasıl anlasın bir şey var gibi oluyor demiş işte nerden biliyorsun cin oldugunu[DOUBLEPOST=1435688193,1435688120][/DOUBLEPOST]
Ne olduğunu bilmeden ne olduğunu nasıl anlasın bir şey var gibi oluyor demiş işte nerden biliyorsun cin oldugunu
Ki kuran-ı kerimde de geçene göre imanı güçlü olan kimseye cin falan musallat olamaz
hacı hoca mı düzeltecek kişinin imanını, düzeltecek biri varsa kişinin kendidir

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne olduğunu bilmeden ne olduğunu nasıl anlasın bir şey var gibi oluyor demiş işte nerden biliyorsun cin oldugunu[DOUBLEPOST=1435688193,1435688120][/DOUBLEPOST]
Ki kuran-ı kerimde de geçene göre imanı güçlü olan kimseye cin falan musallat olamaz
hacı hoca mı düzeltecek kişinin imanını, düzeltecek biri varsa kişinin kendidir
Yeter artık :D Fimlerdede böyle adam yok bir şey, yok öyle bir şey, saçmalama sonra vefat. Şaka mısınız olum siz? Çocuk bu hissi yaşıyorum diyor. Size gidip demiyor ki "Bir an sanki beni bir canavar tutup kaçacakmış." gibi o canavar yerine Cin diyor. Bu bir psikolojik sorun olsa bile bu kafaya takmayla Cin'i kendine musallat eder yakında. Ne olur ne olmaz %100 gitmeli.