Yeter artık sıkılmadınız mı?

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu minecraft denilen oyundan sıkılmadınızmı şahsen ben sıkıldım beyler hep aynı senaryo bıkkınlık geldi sizde durumlar nasıl?

Knoxville

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Yoo ben bin kere oynadim sikilmadim bu aralar modlarla takiliyom ztn multiplayerde sohbet iyi oluyo o sariyo

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Sadece bu oyuna özel değil, herhangi bir oyunda ne kadar çok süre geçirirseniz sıkılmanız normal. Ara ara ve farklı oyunlar oynamak en mantıklısı.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası Buildim berbat pixel artım Fena kötü felan amma iyide bir hayal gücüm vardır fena akarım hayal gücüyle. Bu yüzden oynuyorum şahsen, Onun dışında da Sıkılmaya başladım zaten. Hayal gücümü çok iyi yansıtamıyorum, niye ? Buildim Felaket berbat*.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bi sw kur hamachili bul ganganı sgaypdan girin survivala. Survivalda Şehir kurmaya çalışın veya köyleri yeniden döşeyin

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yuvarlak hesap 4 yıldır burdayım desem belki 2 yıldır minecraft oynamıyorum :(
Herkesin dediği gibi ortamı için kullanılıyor burası :(

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Minecraft Tek Birşeyden Oluşmaz. Tek Oyunculuda Boş Boş Dolaşırsan Sıkılırsın.
Deneyebileceklerin:
- Komut Blokları - Az Karışık.
- Server İşleri - Girdinmi Çıkamazsın :)
- Modlar - Zevkli.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası Buildim berbat pixel artım Fena kötü felan amma iyide bir hayal gücüm vardır fena akarım hayal gücüyle. Bu yüzden oynuyorum şahsen, Onun dışında da Sıkılmaya başladım zaten. Hayal gücümü çok iyi yansıtamıyorum, niye ? Buildim Felaket berbat*.
Bendede Hayal Gücü Bayağı Var,Mesela ß yapmayı planlıyorsam B çıkıyor Ortaya :/