Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelik selamun aleyküm forum yetkililerine bir şey sölicem.Bu 3.kez oluyo dün 300 mesaja ulaştım puanım bile arttı ondan sonra bugun baktim 294 düşmüş hatta 300 mesaj diye bildirim bile gelmiş . Bu sorunun çözülmesini istiyorum.İyi Forumlar.
Bu bir sorun değil, şu an ben bu konuya mesaj yazıyorum benim mesaj sayım 1 artacak değil mi? Peki bu konu silinirse ne olacak? Mesaj sayım 1 düşecek. Bu normal bir şey. Bir hata değil.
Kimsenin kişisel olarak mesajları silinmez. Biz 500 tane konuyu temizlediyse elbette içinde varolan mesajlarınızda silinmiştir. Biraz aklınızı kullansanız bu mantığı çözebilirsiniz.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.