Yeter artık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar!Ben tellux.Artık reklam yapmaktan sıkıldım.Evet cümle komik veya ilginç gelebilir!Reklamıma en az 5 değil 8-9 resim koyuyorum,ama admin veya mod arkadaşlar ilgilenmiyor!Ne diye aldılar bu moderatörleri!Çok bilmiş gibi konuştuysam özür dilerim.Ama açtığım her reklam konusu kapanıyor!Artık açın konumu,konularımızı!
Tanındık üyele(kıdemli üyeler) reklam konuları açtıkları an konuları açılıyor!
Bi zahmet ilgilenin artık!
@craft_man @aradabir007 @Bkunkcu

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Forumda bir ayrımcılık olduğunu düşünüyorsak sağ üstteki X butonuna basarak gidebilirsin.Seni kaybetseler yerine biri gelecektir.

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben hiç görmedim hani nerde Kıdemli üyelerin tanıtım konuları?

Ayrıca tanıtımını yaptığınız sunucu henüz açılmamış, yapım aşamasında olduğunu belirtmişsiniz. Yapım aşamasındaki sunucuların tanıtımlarına izin verilmez.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hiç görmedim hani nerde Kıdemli üyelerin tanıtım konuları?

Ayrıca tanıtımını yaptığınız sunucu henüz açılmamış, yapım aşamasında olduğunu belirtmişsiniz. Yapım aşamasındaki sunucuların tanıtımlarına izin verilmez.
Yapım aşamasından çıktı!Faction sunucularddan reklamıma bakabilirsiniz.Kıdemli üyelerin tanıtım konuları derseniz çok yakında emre abim @G4mesFT açacak.O konuyuda kilitleyin yapım aşamasında değil artık!

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konuyu 40 dk önce açmışsınız 20 dk sonra neden onaylanmadı diye bu konuyu açıyorsunuz. Moderatörlerimiz onaylayacaktır konunuzu sırası geldiğinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...