YETER ARTIK!!!!!!!

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ARTIK MİNECRAFT BİLE KARDIRMIYOR ** LAPTOBU ISINIP ISINIP KAPANIYOR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜK 1 AY ISNIP KAPANMADI YİNE ISINIP KAPANIYO NE YAPAYIM BÜTÜN PARAMI BU LAPTOPU TAMİR ETMEYEMİ HRCIYIM ARTIK SIKILDIM YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sorun bilgisayarın ısınıp kapanması TAMİR ETTİRDİM AMA her ay tekrar bozuluyor her şeyi yaptım altına kütüphane inşa etim sonra bi güzel kırmaya çalıştıım daha bir sürü ...

ÇÖZÜMÜ VARMI

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilgisiyar Özellikleri
Tahminen 3 - 2 yıllık
Ram :3GB
32 bit
Marka Acer
İntel Core İ3 CPU

çözüm yokmu

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olabilir. Leptop'un özelliklerine, markasına, kullanıldığı süreye ve kullanıcı hatalarını göz önünde bulundurursak, çok da şaşıralacak bir şey değil bence. En iyisi dikkatli kullanım ve gereksizce kullanmamak. Eğer durum devam ederse 2-3 ay daha çok kurcalama derim, başına bir şey gelmesin.

Erdem_TR_75

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Olabilir. Leptop'un özelliklerine, markasına, kullanıldığı süreye ve kullanıcı hatalarını göz önünde bulundurursak, çok da şaşıralacak bir şey değil bence. En iyisi dikkatli kullanım ve gereksizce kullanmamak. Eğer durum devam ederse 2-3 ay daha çok kurcalama derim, başına bir şey gelmesin.
Benden önce dayımdaydı 1 - 2 yıl nerdeyse 2 ay mı ne bakmış onlar dışında help soğuk depoda kaldı galiba bunun etkiside var