YETER YETER YETER KAÇ KERE AÇTIM BAKMADINIZ LUTFEN BAKIN

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ARKADASLAR LUTFEN YARDIM BEN MODLU SERVER KURUP HEPBİRLİKTE OYNAMAK İSTİYOM FAKAT LANDA OLUYO SADECE LAN DA DA SIRF KENDİ AĞINDAKİLER OYNAYABİLİYOR FAKAT BEN ARASTİRDİM MİNECRAFT SİTESİNDE MİNECRAFT JAR DİYE BİSİ VAR FAKAT MODU YUKLEDİKTEN SONRA WİNRARİ AÇIP SONRADA JAVAYI YUKLUYOM CRASH REPORT GELİYO BUNUN COZUMUNU TAM ANLAMIYLA ISTIYORUM TAM ANLAMIYLA!

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yani su minecraft server jar bilmionmu onu diyom mod kurulcak sv ye dierleri onu indircek hep birlikte oynucaz onu diyom ben

hanza

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ne kadar büyük bir tesadüf bilmiyoruma ma bende bunu arıyorudum ve aramamın bir kısmına ulaştım bukkit için ported modlar oluyo yani o modlarla serverda oynuyobiliyoruz.şu anad içinde asla bulamayacağınla ilgii bir his var:) ama merak etme işte çözüm burada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bende tam olarak nasıl port edeceğimi bilmiyorum ama modların bazılarının uydupunu biliyorum eğer uygun se olabilir aayrıca bu sitede request a port ile port isteğnde bulunabilirsin

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hala bulamadım minecraft server jar ın kurulumunu bilen video yokmu böle adam gibi

boniobn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
he bana diyonda bana saçma bisi yaziyon git sen düzelt burda asabımı bozma