- En iyi cevaplar
- 1
Aynen tuvalet uyarısı ise yaradı vallaLan türk yapımı diye indirdim zombi falan çıkar diye umdum bune lan pat diye bişi çıkyo önüne![]()
Tapatalk ile gönderildi
Aynen tuvalet uyarısı ise yaradı vallaLan türk yapımı diye indirdim zombi falan çıkar diye umdum bune lan pat diye bişi çıkyo önüne![]()
Kendi adı remo tam oku anlarsınBende yusuf yusuf beyler sadece videolarıyla yetindim
ama Anlamadıgım şu Mapı Paylaşan Omerci Mapın Yapımcısı ReMo
Alıntımı yaptın ?
Yani 80 liraAdam 40 dolar Kazandı O_o
Şimdiki Değeriyle 84,8919856 Türk Lirası ^^Yani 80 lira
bende şunu anlayamıyorum 84 lira mı yaniŞimdiki Değeriyle 84,8919856 Türk Lirası ^^
bazılarında oldu bu sorun , ingilizce versiyonunu indirmap bi bendemi çalışmıyo ya winrardan masaüstüne atıyorum hata veriyo![]()
ondada oldu map çalışmıyo bende ;(bazılarında oldu bu sorun , ingilizce versiyonunu indir
winrardan dosyayı save'e atmak için sürüklüyorum bıraktığımda hata veriyo herşeye tamam diyorum sonra YET diye bi klasör oluşturuyohata ne? rarmı açılmıyor yoksa oyundanmı atıyo?
dediğin sorun ingilizce versiyonda olmaması lazım. Eğer ikisinidede aynısı olduysa na yapılır bilmiyorum :/winrardan dosyayı save'e atmak için sürüklüyorum bıraktığımda hata veriyo herşeye tamam diyorum sonra YET diye bi klasör oluşturuyo
ingilizce versiyonu bidaha deniyim teşekkür ederim ilgilendiğin içinidediğin sorun ingilizce versiyonda olmaması lazım. Eğer ikisinidede aynısı olduysa na yapılır bilmiyorum :/
teşekkürlerEvet kısa olabilir fakat gerçekten güzel olmuş.Burda böyle güzel harita görmedim desem yeridir,türk yapımı haritalar zaten çok iyi olmuyor bunu herkes biliyor.Gidin bir tane türk yapımı adventure indirin birde yabancı aradaki fark büyük tabii ki ama buda türk yapımı olmamasına rağmen paylaşılmış ve gayet etkiyelici senaryoya sahip tavsiye ederim.
Not: Oyunda zombi tarzı veya size zarar verilcek yaratık vb. moblar yoktur.Sadece sonda..