YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam bi Map Koydu 100.000 indirme + 26 Sayfa :D
Map Güzelmiş
Mapa Girmekten Korktum Yusuf Yusuf Verdi Videolarını izledim şu karşıma çıkan yeşil canavardan korktm :D
Ama Resoure Packsız deneyince Balkabağı cıkıyo :D
teşekkürler :) zaten korkuyu sağlayan her şey resource packde. o olmayınca komik oluyo :D

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ömer Gerçekten Güzel ve Korkunç Bir Map Olmuş. Çok Beğendim.
Teşekkürler :) beğenmene sevindim.[DOUBLEPOST=1403507695,1403506964][/DOUBLEPOST]Bu hafta itibarı ile Yetimhane haritası minecraft korku haritaları arasında en çok indirilen harita ünvanını kazanmıştır. (115.000 ile yeitmhane, 100.000 ile staircase)
ve günlük 1500-2000 indirme almaya devam ediyor. :)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :) beğenmene sevindim.[DOUBLEPOST=1403507695,1403506964][/DOUBLEPOST]Bu hafta itibarı ile Yetimhane haritası minecraft korku haritaları arasında en çok indirilen harita ünvanını kazanmıştır. (115.000 ile yeitmhane, 100.000 ile staircase)
ve günlük 1500-2000 indirme almaya devam ediyor. :)
v.2 gelicekmi ?

S4'ten Gönderdim loo ^^

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
v.2 gelicekmi ?

S4'ten Gönderdim loo ^^
evet bazı şeylerin inşaası biraz uzun sürücek. şu an haritanın mimarisini planlıyoum. boyutları ve bütün mekanların planlamsı yakında biter. skydoesminecraft ekibiyle başka bir proje üzerinde çalıştığım içinde biraz gecikebilir. kb. en kısa zamanda paylaşıcam

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet bazı şeylerin inşaası biraz uzun sürücek. şu an haritanın mimarisini planlıyoum. boyutları ve bütün mekanların planlamsı yakında biter. skydoesminecraft ekibiyle başka bir proje üzerinde çalıştığım içinde biraz gecikebilir. kb. en kısa zamanda paylaşıcam
tesekkur ederiz istersen planini cizebilirim bende builderım sana yardim edebilirim hatta hikayesini bile yazabilirim :)

S4'ten Gönderdim loo ^^

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tesekkur ederiz istersen planini cizebilirim bende builderım sana yardim edebilirim hatta hikayesini bile yazabilirim :)

S4'ten Gönderdim loo ^^
hikaye, metinler, bina çeşitleri, korku sahneleri gibi şeyler zaten bitti geriye ibrtek inşaa etmek kaldı. haritayı tek yapmayı tercih ederim ama yardıma ihtiyacım olursa haber veririm :) teşekkürler

Altay1235

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritanın en sevdiğim yanı 1-2 arkadaşınla da oynasan, tek başına da oynasan hikayeye uyumlu oluyor. Biz 1-2 kişi RP yaparak oynadık çok güzel oldu.
Kız şarkı söylemek zorundamıydı ?!

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haritanın en sevdiğim yanı 1-2 arkadaşınla da oynasan, tek başına da oynasan hikayeye uyumlu oluyor. Biz 1-2 kişi RP yaparak oynadık çok güzel oldu.
Kız şarkı söylemek zorundamıydı ?!

Beğenmenize sevindim. Aslında harita tek kişilik , ilerde hikaye yanşızca tek kişi icim olucak . Uzgunum ama devam haritası 2 kisilik olmıyıcak. Evet kız şarkı söylemeli :)

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmenize sevindim. Aslında harita tek kişilik , ilerde hikaye yanşızca tek kişi icim olucak . Uzgunum ama devam haritası 2 kisilik olmıyıcak. Evet kız şarkı söylemeli :)
2 kisi olunca korkunun bi anlami olmuyo yani cok sacma sonucta evde 2 kisiyken karanliktan korkmazsin demi

S4'ten Gönderdim loo ^^

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendi mapinden korkuyor musun? :D[DOUBLEPOST=1403691664,1403691596][/DOUBLEPOST]
biz 3 kişi oynadık ve aşırı korktuk yine :Ds ama tek kişiden iyiydi
hayır herşeyin yerini bilince pek korkunç olmuyo AMA
haritayı yaparken mekanizmalar birer birer çalıştığı için , bazılarını kapmayı unutuyodum. ben kapattım sanırken aniden önüme çıka şeyler oldu :D yaklaşık 20 kere falan :D özellikle bodrumdaki :D