YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :) beğenmene sevindim.[DOUBLEPOST=1403507695,1403506964][/DOUBLEPOST]Bu hafta itibarı ile Yetimhane haritası minecraft korku haritaları arasında en çok indirilen harita ünvanını kazanmıştır. (115.000 ile yeitmhane, 100.000 ile staircase)
ve günlük 1500-2000 indirme almaya devam ediyor. :)
Bir Türk haritasının böyle bir başarıya ulaşması gerçekten çok müthiş Captain Sparklez falan yakında oynar herhalde :D[DOUBLEPOST=1403693717][/DOUBLEPOST]Belkide oynamıştır bile :D benim internetim bayağı kötü şu an bakamıyorum :D

Altay1235

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Helal olsun cidden. Bazı türk adv. maplerine bakıyorum da adam topraktan bi tünel yapıyo içinden geçiyosun bitiyor adv. map bile denilemez yani... Seninkisi gerçekten muhteşem olmuş devamı gelirse güzel olur.[DOUBLEPOST=1403697765,1403697658][/DOUBLEPOST]
Bir Türk haritasının böyle bir başarıya ulaşması gerçekten çok müthiş Captain Sparklez falan yakında oynar herhalde :D[DOUBLEPOST=1403693717][/DOUBLEPOST]Belkide oynamıştır bile :D benim internetim bayağı kötü şu an bakamıyorum :D
Oynadı bile:
linki bu (direk video çıkmış ama neyse :D )[DOUBLEPOST=1403698038][/DOUBLEPOST]
teşekkürler :) 2. haritada daha iyisini yapıcam :)
Aman diyim bu düzey iyi. Gerçeken daha ileri gitmene gerek yok :D

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır herşeyin yerini bilince pek korkunç olmuyo AMA
haritayı yaparken mekanizmalar birer birer çalıştığı için , bazılarını kapmayı unutuyodum. ben kapattım sanırken aniden önüme çıka şeyler oldu :D yaklaşık 20 kere falan :D özellikle bodrumdaki :D
aslında harita güzel ama 20 fps ile oynayınca bi anlamı kalmıyo :( şahsen korkmadım fps yüzünden v

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Helal olsun cidden. Bazı türk adv. maplerine bakıyorum da adam topraktan bi tünel yapıyo içinden geçiyosun bitiyor adv. map bile denilemez yani... Seninkisi gerçekten muhteşem olmuş devamı gelirse güzel olur.[DOUBLEPOST=1403697765,1403697658][/DOUBLEPOST]
Oynadı bile:
linki bu (direk video çıkmış ama neyse :D )[DOUBLEPOST=1403698038][/DOUBLEPOST]
Aman diyim bu düzey iyi. Gerçeken daha ileri gitmene gerek yok :D
Saol :D bu kadar beğeni alacağı aklıma gelmezdi :) 2. haritada seviyesi düşmiyicek merak etmeyin. Aslında daha önce adventure haitlarında hiç kullanılmammış redstone mekanizmları geliştirdim, lagsız ve ilk haritadan daha uzun bi harita ile karşınızda olucam :) (3d modellere hazır olun, belli olmaz :))

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol :D bu kadar beğeni alacağı aklıma gelmezdi :) 2. haritada seviyesi düşmiyicek merak etmeyin. Aslında daha önce adventure haitlarında hiç kullanılmammış redstone mekanizmları geliştirdim, lagsız ve ilk haritadan daha uzun bi harita ile karşınızda olucam :) (3d modellere hazır olun, belli olmaz :))
benim harita daha iyi olacak görürsün :D