Şaka amaçlı söylemiştim.. Ama boşvero varda , daha fazla seçenek ve efekt lazım, neyse şimdilik blender ile uğraşıyorum belki bi kaç modeli paylaşırım bitince
Okurken yarıldım ya. Yok neymiş mapi o yapmış, ilk ingilizce yapmışta sonra türkçe yapmış. Kim yer bunu gitmiş başka bi yabancı minecraft forum sitesi vardı ordan (ç)almış türkçeye de tam çevirememiş başlayınca arkanızı dönün ordaki tabela ingilizce. Lan ayıp değil mi milletin yaptığı şeye konuyon. Emek hırsızı seni !B en yaptım diye millete anlatıyo bide yazık[DOUBLEPOST=1404233322,1404232939][/DOUBLEPOST]SEN BİR ZAVALLISIN!!!
Ya bi git asıl emek hırsızı sizsiniz adamın emeğini yiyorsunuz googledan aldığın 2 günlük ingilizceyle bize konuşmaOkurken yarıldım ya. Yok neymiş mapi o yapmış, ilk ingilizce yapmışta sonra türkçe yapmış. Kim yer bunu gitmiş başka bi yabancı minecraft forum sitesi vardı ordan (ç)almış türkçeye de tam çevirememiş başlayınca arkanızı dönün ordaki tabela ingilizce. Lan ayıp değil mi milletin yaptığı şeye konuyon. Emek hırsızı seni !B en yaptım diye millete anlatıyo bide yazık[DOUBLEPOST=1404233322,1404232939][/DOUBLEPOST]SEN BİR ZAVALLISIN!!!
O ingilizce forumu ben de gördüm ama dikkat edersen yazıların aynı olduğunu görürsün herkesin ingilizcesi senin gibi kötü değil ingilizce harita yapabiliyorlarOkurken yarıldım ya. Yok neymiş mapi o yapmış, ilk ingilizce yapmışta sonra türkçe yapmış. Kim yer bunu gitmiş başka bi yabancı minecraft forum sitesi vardı ordan (ç)almış türkçeye de tam çevirememiş başlayınca arkanızı dönün ordaki tabela ingilizce. Lan ayıp değil mi milletin yaptığı şeye konuyon. Emek hırsızı seni !B en yaptım diye millete anlatıyo bide yazık[DOUBLEPOST=1404233322,1404232939][/DOUBLEPOST]SEN BİR ZAVALLISIN!!!
Okurken yarıldım ya. Yok neymiş mapi o yapmış, ilk ingilizce yapmışta sonra türkçe yapmış. Kim yer bunu gitmiş başka bi yabancı minecraft forum sitesi vardı ordan (ç)almış türkçeye de tam çevirememiş başlayınca arkanızı dönün ordaki tabela ingilizce. Lan ayıp değil mi milletin yaptığı şeye konuyon. Emek hırsızı seni !B en yaptım diye millete anlatıyo bide yazık[DOUBLEPOST=1404233322,1404232939][/DOUBLEPOST]SEN BİR ZAVALLISIN!!!
alın hatta orjinal link:Okurken yarıldım ya. Yok neymiş mapi o yapmış, ilk ingilizce yapmışta sonra türkçe yapmış. Kim yer bunu gitmiş başka bi yabancı minecraft forum sitesi vardı ordan (ç)almış türkçeye de tam çevirememiş başlayınca arkanızı dönün ordaki tabela ingilizce. Lan ayıp değil mi milletin yaptığı şeye konuyon. Emek hırsızı seni !B en yaptım diye millete anlatıyo bide yazık[DOUBLEPOST=1404233322,1404232939][/DOUBLEPOST]SEN BİR ZAVALLISIN!!!
İddia çürütülmüştürIddanı ispatla ispatlayabiliyosan
Gerçek sahibini bul öyleyse? Söylenicek tek söz budur senin gibi birine. Kendi milletini aşağılamak da senin zavallılığın.[DOUBLEPOST=1404427898][/DOUBLEPOST]@omerci mapin 2. si ne zaman gelirOkurken yarıldım ya. Yok neymiş mapi o yapmış, ilk ingilizce yapmışta sonra türkçe yapmış. Kim yer bunu gitmiş başka bi yabancı minecraft forum sitesi vardı ordan (ç)almış türkçeye de tam çevirememiş başlayınca arkanızı dönün ordaki tabela ingilizce. Lan ayıp değil mi milletin yaptığı şeye konuyon. Emek hırsızı seni !B en yaptım diye millete anlatıyo bide yazık[DOUBLEPOST=1404233322,1404232939][/DOUBLEPOST]SEN BİR ZAVALLISIN!!!
ŞU an üzerinde çalışıyorum, ilk bina bitti sayılır, daha sonra küük binalarıda yapıcam ,Gerçek sahibini bul öyleyse? Söylenicek tek söz budur senin gibi birine. Kendi milletini aşağılamak da senin zavallılığın.[DOUBLEPOST=1404427898][/DOUBLEPOST]@omerci mapin 2. si ne zaman gelir
?
acaba mapı senmi yaptın?filmi izlemedim ama zaten hikayeyi ben yazdım yani bütün benerlikler rastlantısal
![]()
evet , ben yaptım şu an ikicisnide yapıyorum,acaba mapı senmi yaptın?
Bu Mapı Oynadıkdan Sonra Minecrafter_Chromeo ve Benim Mapa Yapdığımız ==
![]()
![]()
Yinede İyi Map Yapmıssın![]()