YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim mapi yapan sen deilsin
Yabancı birisi yaptı bunu
Ayrıca hangi üstün zekalı türk 1. Bölümü ıngilizce yapar

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arşiv bozuk sanırım.Atmaya çalışınca"YET"adlı dosya var diyor.Değiştirilsin mi diyor.Halbuki yok.Tümüne evet dediğimde YET dosyasını atıyor ama içi boş O.o

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beni suclamadan once ingilizce haritayi kimin yaptigina bak. Remo ismindan baska bisey bulamazsin .
Ingilizce bilmiyosan bari bana iftira atma.
.
Rar sorunu hakkinda.
Masa ustundeki harita dosylarini kaldir.
Harita klasorunu ac.
Tum dosyalri sec ve masaustune cikart (level.dat vb. ).
Buda hata verirse ingilizcesini dene . Cumleleri basit yaptim , anlamasi cok zor degil[DOUBLEPOST=1391621621,1391621506][/DOUBLEPOST]Ayrica haritanin 1. Versiyon yani ingilizcesini indirin orada haritanin turkce versiuonunda oldugu yaziyor :)

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni suclamadan once ingilizce haritayi kimin yaptigina bak. Remo ismindan baska bisey bulamazsin .
Ingilizce bilmiyosan bari bana iftira atma.
.
Rar sorunu hakkinda.
Masa ustundeki harita dosylarini kaldir.
Harita klasorunu ac.
Tum dosyalri sec ve masaustune cikart (level.dat vb. ).
Buda hata verirse ingilizcesini dene . Cumleleri basit yaptim , anlamasi cok zor degil[DOUBLEPOST=1391621621,1391621506][/DOUBLEPOST]Ayrica haritanin 1. Versiyon yani ingilizcesini indirin orada haritanin turkce versiuonunda oldugu yaziyor :)
Hata veriyor yine denedim hepsini.O zaman ingilizce oynayacağız :D

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu mapın devamı gelirse gündüz bile olsa ölürüz gibi ama hayırlısı bakalım haritan güzel olmuş ellerine sağlık :))

Okay Öğrü

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler :) sınavlarım var ancak yazın yapabilirm. Ama bu kötü haber değil çünkü daha önce hiçkimsenin kullanmadığı yeni teknikler ve redstone mekanizmaları görüceksiniz. Ayrıca hikayede derinleşicek :)
eğer mape yardım gerekirse benim de komut bloklu maplerim var onları dene yardıma ihtiyacın olursa seninle map yaparım
buda mapim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

buda v2:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

dengen2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdiye kadar gördüğüm hem yabancı hemde türk mapları arasında en mükemmeli bu!