Zangow
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İlk defa Türk yapımı bir şeyin videosunu yabancıların çektiğini görmek çok güzel.
Yav Ben Haritayı Rardan cıkartıcam hata verıyo evet dıyom hepsıne kabul etmıyo hayır dıyom Sadec Yet diye klasör veriyo içide boş.Ben video çektiğin için tesekkur ederim , konuya bakanlarin sayisi bayagi artti sayende, by arada haritanin 2. Ve 3. Bolumlerini yapicam , hikaye Alice ve Sarah Ile devam edicek .
By sadece baslangicti yani
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
bazı pclerde olan bi sorun, dat dosyalarını klasörden bağımsız çıkartmayı dene, olmazsa ingilizcesini oyna,Yav Ben Haritayı Rardan cıkartıcam hata verıyo evet dıyom hepsıne kabul etmıyo hayır dıyom Sadec Yet diye klasör veriyo içide boş.
Yardım edermisiniz.
tabii ki , hatta burayada paylaşabilirsin, bu forumun linkini koyduğun sürece sorun yokBi youtube kanali açtim ve ilk videomu BU korku mapinda oyniyarak çekmek istiyorum.izin varmi ?
teşekkülertabii ki , hatta burayada paylaşabilirsin, bu forumun linkini koyduğun sürece sorun yok![]()
aslında artık 11.000bu adam map yapsa 10 bin kişi indirir ben yapsam sadece 40![]()
oha 11 bin indirme oldubeğenmenize sevindim, 1.8 çıktıkdan sonra 2. sinin yapımına başlıyıcam![]()