YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALİM AÇİLDİ. MALESEF AÇILIŞ VİDEOSUNU BU MAPTA ÇEKEMEDİM. AMA İLERİKİ VİDEOLARIMDA MUTLAKA ÇEKİCEĞİM. ABONE OLURSANİZ SEVİNİRİM.iyi oyunlar :)

sticpage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
harika bir korku mapi normalde hiç umrumda olmazdı korku mapi minecraftda ne kadar korkunç olabilirki ama bu beni bayağa etkiledi müthişti herkeze öneririm

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle böyle bir harita yaptığın için teşekkür ederim oynarken ellerim titredi.
Eline Sağlık , Emeğe Saygı.

Birde ; o arkadaki korku seslerini nasıl yaptığını çok merak ettim meslek sırrı falan değilse özelden açıklarmısın ?[DOUBLEPOST=1396988420,1396988372][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALİM AÇİLDİ. MALESEF AÇILIŞ VİDEOSUNU BU MAPTA ÇEKEMEDİM. AMA İLERİKİ VİDEOLARIMDA MUTLAKA ÇEKİCEĞİM. ABONE OLURSANİZ SEVİNİRİM.iyi oyunlar :)

Reklam yapma

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle böyle bir harita yaptığın için teşekkür ederim oynarken ellerim titredi.
Eline Sağlık , Emeğe Saygı.

Birde ; o arkadaki korku seslerini nasıl yaptığını çok merak ettim meslek sırrı falan değilse özelden açıklarmısın ?[DOUBLEPOST=1396988420,1396988372][/DOUBLEPOST]

Reklam yapma
seslerin hepsi resource pack editleyerek yaptım. internetten ayrıntılarını araştırabilirsin. sesleride komut blokları ile çaldım. ayrıca beğenmene sevindim yazın 2.si gelicek

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok iyi bir map seni tebrik ediyorum Türkiyede böylelerini görmek beni gururlandirdi bissürü Korku mapi oynadim ama hiç biri bu kadar zevk vermedi şimdi 2'incisine başlayacagim

+++++++

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok iyi bir map seni tebrik ediyorum Türkiyede böylelerini görmek beni gururlandirdi bissürü Korku mapi oynadim ama hiç biri bu kadar zevk vermedi şimdi 2'incisine başlayacagim

+++++++
2. sini daha yapmadım onlar versiyonlar :D part-2 yazın çıkıcak. :)beğenmene sevindim

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olmamış derken , resource packmi , hikaye mi , building mi , sesler mi , forum konusu mu, ayrıntı verirsen devamını yaparken göze alabilirim