CoolBoy12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bilerek yazdım dostum şahane olmuşOlmamış derken , resource packmi , hikaye mi , building mi , sesler mi , forum konusu mu, ayrıntı verirsen devamını yaparken göze alabilirim
Bilerek yazdım dostum şahane olmuşOlmamış derken , resource packmi , hikaye mi , building mi , sesler mi , forum konusu mu, ayrıntı verirsen devamını yaparken göze alabilirim
Bilerek yazdım dostum şahane olmuşTepkini ölçmek istedim
![]()
İngilizce'sini ilk deniyenlerdendim. Sonu gerçekten baya korkunçtu![]()
beğenmenize sevindimHelal müthiş olmuş 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Bazı pclerde oluyor, ingilizcesini indirmeyi deneYET¦-MHANE adlı dosyayı çıkartamıyorum texture packi çıkardım YET¦-MHANE dosyası save dosyası tahminimce onu çıkartamıyorum hata veriyor nedense, Türkçesini indirdim
Yapabiliyosan yap,bazende düşünüyorum
ingilizlerin yaptığı mapları çevirip koysammı
(sana alıntı demiyorum yanlış anlama)
Çok sevindim kardeşim vallaha ne diyim kıskandım şimdi keşke ben yapsaydımHaritayı takip edenler için bi update yapıyım dedim.
Yetimhane haritasının 3 gün önce ünlü youtuber lar tarafından videosu çekildi.
Dün itibarıyla günde 1.800+ indirme alıyor (şu anda 19.000 civarıdına). Youtube ve çeşitlie video paylaşım sitelerinde 600+ video çekildi ve paylaşıldı. (Günde 10+) .
Gurur verici oldupu içn paylaşmak istedim![]()
Bu harita 2. ve 3. devam hikayesi için bi bakıma hazırlık oalrak yaptım. Atmosfer bu şekilde belki daha ayrıntılı olarak devam edicek . Yani bu sadece minecraftta neler yapılabileceğini göstermek için yaptımSonunu tahmin etmiştim, çünkü bariz bir şekilde oyundayken bize hiç saldırmıyor sadece daha hızlı bitirelim diye korkutuyor.Sonu tahmin edemeyeceğimiz, tereddütlere düşeceğimiz veya oyunda birden çok sonla bitirebileceğimiz gibi bir özellik eklersen harika olur.Dediklerim çok zor ama sen yaparsın bunu yaptıysan![]()