YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

Yehasfe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D en çok amerika (4000+) sonra ingiltere kanada taiwan çin (1000+) sonra diğer avrupa ülkeleri (500-1000) bide ufak ülkeler var. youtube da minecraft the orphanage yazıp tarihe göre sıralarsanız hergün kaç video yapıldığını görebilrsiniz :)
Bunu yapmak ne kadar zaman oldu ? Şaşırdım hatta İngilizce versiyondan yapmışsın bu şaşırtıcı :o

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunu yapmak ne kadar zaman oldu ? Şaşırdım hatta İngilizce versiyondan yapmışsın bu şaşırtıcı :o
2 hafta falan sürdü ama o zamanda sınava hazırlanıyordum, yoksa daha hızlı biterdi. önce ingilzcesini yaptım zaten şu an çince ve taiwancaya tercüme yapan bi kaç kişi var :)[DOUBLEPOST=1398768528,1398768077][/DOUBLEPOST]

bu aylık indirme sayıları, 2 forum toplamı bu, diğer linklerin bulunduğu forumların toplamı şu anda (29/04/2014-16:48)= 35.266

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
abi tekrar indireyim dedim ama arşiv bozuk diyor saves dosyasaına almıyor mapin dosyasını

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Indirme dosyası bazı bilgisayarlarda cıkmıyor . Sebebini bilmiyorum, ingilizce versiyonunda sorun yok onu dene

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim :D
ama yazdıklarını sansürlemen gerekebilir, sanırım yasak küfürlü yazmak

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
yapması baya sürdü zaten :) galiba 2 hafta yada öyle bir şey.
Ben 3 ayda bile yapamam üstelik ingilizce forumdaki ingilizcen çok düzgün benimkini 3e 5e katlar tebrik ediyorum başarılarinin devamını dilerim :)

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.