yetki verme ?

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey oldugunu bilmiyordum tüm herşeyde basınç plakasına basılır yetkiyle alakası yok sanırsam başka bir plugin kullanıyormusun bunla alakalı?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Öyle bir şey oldugunu bilmiyordum tüm herşeyde basınç plakasına basılır yetkiyle alakası yok sanırsam başka bir plugin kullanıyormusun bunla alakalı?
ModifyWorld'ün buna yol açabilecek yetkileri var fakat kullanıyorsa bile bu yetkiler varsayılan olarak sorun yaratmayacak şekildedir. Muhtemelen ya plugin paketi kullanılıyordur ya da ModifyWorld gibi bir plugin. Mesela WG ile tanımlanmış alanlarda bazı fonksiyonlar aysaktır. (Basıç plakası düğme gibi)

™HarabyCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
parkur yaptım basılmıyor checkpointe op yapmam lazım basmmaları için[DOUBLEPOST=1397839202,1397839158][/DOUBLEPOST]
ModifyWorld'ün buna yol açabilecek yetkileri var fakat kullanıyorsa bile bu yetkiler varsayılan olarak sorun yaratmayacak şekildedir. Muhtemelen ya plugin paketi kullanılıyordur ya da ModifyWorld gibi bir plugin. Mesela WG ile tanımlanmış alanlarda bazı fonksiyonlar aysaktır. (Basıç plakası düğme gibi)
nasıl açıcam bu plakayı ? wg de

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
parkur yaptım basılmıyor checkpointe op yapmam lazım basmmaları için[DOUBLEPOST=1397839202,1397839158][/DOUBLEPOST]
nasıl açıcam bu plakayı ? wg de
use flag'ini kullanabilirsiniz:
/rg flag alan use <parametre>
Aslında varsayılan oalrak WG de bunlar kullanılabilir olarak ayaralnıyor.

™HarabyCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
parametre ne hala çözemedim :D ama sağol[DOUBLEPOST=1398367706,1398367569][/DOUBLEPOST]allow ve deny yaptım ama hala çalışmıyor