Yetkili Alımları [ConConCraft] [ Modlu Server]

Servere Mod eklensin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    60

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server açılma tarihi : 16 Haziran saat 8:00 da açılacaktır Tarihin ertelenmesinin sebebi Daha Fazla Mod yükeleceğim olması
Yeni mod spoiler :
Artık yemekleri doğrayabileceksiniz
Çorba, Pişmiş Havuç
Vb... Eğer Bu modun gelmseini istiyorsanız ankete katılın !!!!!

weytar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Muhtarlıkta var
Eğer Muhtar olmak istiyorsanız
para biriktirip insanları sevinderecek şeyler yapmalısınız
Muhtarlık seçimler 14 haziran

Plugin dediğimiz Komut değil İconamy mesala sonra auto massage gibi şeyler

Nedenmek tabkide veririz :)

Ben oyuncu olarak gelmek istiyorum gelebilirmiyim kanalım var fakat oyuncu olmak istiyorum

UserFallen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kurucu
Ben Builder Olsam Buildim İyi ConConCraftaki Muhtarlığı Bankayı Yapbilirm Muhtarlık Aynısı Olmaz Ama Bankayı Aynısı Yapabilirim Karakol Yapabilirim 2 ConCon
Serverinde Builderlik Yaptım Banka Yaptım Karakol Yaptım Pazar Yaptım Muhttarlık Yaptım Fotoraf Atmayı Bilmiyorum Küfür Etmem Adım AhmetCan
Lütfen Al beni Skype:pegasus2005 Kükreyen Aslan Var Fotoda ve Skype Eklersen Arama Yazışak.

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurucu
Ben Builder Olsam Buildim İyi ConConCraftaki Muhtarlığı Bankayı Yapbilirm Muhtarlık Aynısı Olmaz Ama Bankayı Aynısı Yapabilirim Karakol Yapabilirim 2 ConCon
Serverinde Builderlik Yaptım Banka Yaptım Karakol Yaptım Pazar Yaptım Muhttarlık Yaptım Fotoraf Atmayı Bilmiyorum Küfür Etmem Adım AhmetCan
Lütfen Al beni Skype:pegasus2005 Kükreyen Aslan Var Fotoda ve Skype Eklersen Arama Yazışak.

Gmailine mesaj attım.

Kurucu

Sana güveniyorum :)

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Attın ? :) :)

Tamam Gördüm Eywlh Ben Yinede Foto Atsam Olur Ama Nası :) Bide Skype Zorunlumu Zorunluysa Aramamak Şartıyla Veririm.
Skype zorunlu değil ben 2 gün sonra falan hepiniz gmailini biyere not etcem /Serverle İlgili Sorun + Bakım + Toplantı + Rütbe Artması + Rütbe düşmesi
gönderilecek

OttomanYagiz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ADMİN
Ad :Yagiz
Soyad :Has
Plugin bilgisi :%100 Diyelim
Çalıştığın Serverler :LiteTurk,SkyNoCry,MineTurk,HarbiCraft
Kaç saat online kalabilirsin:6-7
İfaden (samimi ciddi ):Conconun tüm pluginleri varmıdır bilemem
Neden biz :çünkü çok sayıda açılan concon craft serverinin kaliteli serverlerindan birisinizdir umuyorum :)
Gmail : [email protected]

Son düzenleme:

PRO_KRAL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ConConCraft köyünde zenginler elbette olacak belirli bir ücret karşılığında yeni ev yapmak + Banka Park + Nether dekarasyonları + Bazı buildi kötü olan zenginler belirli ücret karşılığında builderlere para vercekler (builderlerde belediyeye yatıracak o paraları) Builderler Dükkan tasarlayacaklar ama Mod ve Adminden izin almalılar
satışa koymak için. Banka + Park + Teknolaji ( teknolaji modları kurmayı planlıyorum) Ve dahası

Sasolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
DÜKKAN TASARLIYACAK DERKEN KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE KENDİ İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDEMİ ? DEDİKLERİNİZİ TAM KAVRAYAMADIM .