Yetkili alımları hakkında

NathaNomel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm kadarı ile sunucu bölümünde özenle hazırlanmış konuları onaylıyorsunuz sadece (Yönetime diyorum sana değil okurcuğum) ama artık yetkili alımlarıda ciddiye alınmalı çocuğun biri mesela burda yazmış

Reklamcı builder admin aranır
Forum
Ad :
Soy ad :
Plugin bilgin :

Formlar bile çok yanlış hazırlanmakta bence şu şekilde hazırlanmalı mesela örnek bir konu hazırlayayım size. (Alımlar = Moderatör,Rehber,plugin configuration manager/Eklenti yapılandırma yöneticisi,pluginer)

Alım konuma hoşgeldiniz,konuyu fazla uzatmayacağım sadece sunucuma alım yapacam ama isterseniz bir alım hakkında konuşalım alımda yaş önemli değildir kişinin üslubu olgunluğu ve oyunculara karşı davranışlar önemlidir bir kişi rehber yada moderatör olacaksa sadece bu saydıklarımı doldursun yeter şimdide yetkiler hakkında konuşalım

İlk önce rehber :
Rehber ile oyuncular arasındaki ilişki üslubu olgunluğu ve oyun hakkındaki bilgisi yada OYNADIĞI SUNUCU hakkında bilgisi çok önemlidir 2 taraf arasında bir tartışma çıktıysa ikisinede eşit davranmalı

Moderatör : Moderatörün görevi sunucuda boş boş creative modda dolanmak değildir aslında görevi kısmen rehber ile aynıdır sadece yetkilileri daha yeniştir bir oyuncuyu yasaklayıp yada susturabilir vs. vs. burası size kalmış

PluginConfigurationManager/EklentiYapılandırmaYöneticisi : Sunucudaki eklentileri/pluginleri düzenlemektir görevi

Pluginer : Görevi plugin yapmaktır

Form
Zorunlu Bilgiler

Ad :
(yada diğer iletişim için kullanılan şeyler)
Minecraft(yada diğer oyunlar)Kullanıcı adınız :

Özel bilgiler (zorunlu değildir)
Soy ad :
Telefon Numarası :
Sistem özellikleri :

Hangi yetkiyi istiyorsanız onu doldurun

Rehber
Oyuncular ile ilişkisi :
(oyun içide iyice bi test edin bence rehberi)
Oyun hakkındaki temel bilgisi : Var/Yok

Moderatör
Oyuncular ile ilişkisi :
(oyun içide iyice bi test edin bence rehberi)
Komutlar hakkındaki temel bilgisi : Var/yok

PluginConfigurationManager/EklentiYapılandırmaYöneticisi : bunu kendiniz değerlendirecekseniz mesela nasıl biri olgun mu saygılı mı ve en önemlisi eklentilerden anlıyor mu ? bir süre deneyin eğer işinde gerçekten iyise mesela düzenlediği eklenti başına yada eklenti başına belli bir miktar para verin bu arada sakın bedava almayın bedava olanların çoğu bir avuç çömez

Pluginer : bunuda aynı şekilde kendiniz değerlendireceksiniz eklenti yapılandırma yönetici ile aynı ama bunda tek fark bu eklenti yapara eklenti yapılandırma yöneticisi ise bunu düzenler

Bu arada bir şey fark ettiniz mi Pluginer ve EklentiYapılandırmaYöneticisini ayırdım bazıları ikisinide aynı yetkinin içine koymakta ve bu çok saçma

Bu kadar yeter sanırım umarım yakın zamanda bu sistem gerçekleştirilir​

AzizReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuncular ile ilişkisi iyi onları kırmaz
Oyun hakkındaki temel bilgisi : Var
Komutlar hakkındaki temel bilgisi : Var

wores

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum
Ad : muhammed
Soy ad : sari*****
Tecrübe :var
Plugin bilgin: var

skype at eklıyım kardesim

Pixsel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin
Adim:Emre
Yas 14
Bilgim:10 ustu
Onlinem:7-10 saata kadar
Tecrubem: var
Iyi bir admin ola bilirim
Serverde calisdim: 14 kez
skypem:razim.ferecov aciklamada emre bulut yaziyo :)

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Ad :
(yada diğer iletişim için kullanılan şeyler)
Minecraft(yada diğer oyunlar)Kullanıcı adınız :

Özel bilgiler (zorunlu değildir)
Soy ad : Gürsoy
Telefon Numarası : ***************
Sistem özellikleri : *****************

Moderatör
Oyuncular ile ilişkisi :
(oyun içide iyice bi test edin bence rehberi): oyuncularla ilişkim çok güzeldir zaten geçici olarak McTurkiye'nin yöneticiliğini yapıyorum :)
Komutlar hakkındaki temel bilgisi : Var/yok

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@NathaNomel ustadim ellerine saglik bugun ben yazacaktim fakat benden once konuyu ele aldin dunden beri 10 veya 20 den fazla pluginer alimi vardir pluginer aranir gibi yetkili alim formlarini gezdim neredeyse hepsinde bir ozlu mesajim vardir. Oncelikle bu yazilan yazi daha cok yetkili alicak kisiler icin yazilmis olsada cok onemli bir detayi farketmeleri lazim ve konunun tekrardan duzenlenip o onemli detayin kirmizi yazilar icinde yazilmasi lazim o onemli detayda bena gore Pluginer ile Plugin paketi hazirlayan ve halihazirda piyasada bulunan pluginlerin son kullaniciya izin verdigi kadariyla configlerini duzenleyen kisi arasindaki farki ne yazikki milletimiz bilemiyor. Bu konu hakkinda daha cok yazi yazabilirim fakat kimsenin sıkılmasını istemiyorum. Pluginerlik hakkinda bir konu acmayi dusunuyorum gereklilikler ne yapilmali, ilk plugin nasil yazilir, spigot nasil kullanilir, google da araştırma nasil yapilir vb. Konulari ele alicak detayli bir konu acmayi dusunuyorum. Desteklerinizi bekliyorum @Pandikk @GodofMilker @Minecraftplayerr.

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyuncular ile ilişkisi : (OYUNCULAR BENİ SERVER BENDE OYUNCULARI)
Oyun hakkındaki temel bilgisi : Var
Komutlar hakkındaki temel bilgisi : Var

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet aramızda yetki için ne kadar aç olanlar ortaya çıktı konuyu okumadan formu dolduran sonra ne diyo yaa bunlar diyen kişileri görüceğiz/Gördük/görüyoruz.

BatMeriS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak Kardeşim Lutfen YETKİNİZİ Geliştirmek için her konuya olur olmaz mesajlar yazmayın bu bir uyarıdır rahatsız oluyorum emek vermeden her konunun altına saçma mesajlar yazıyolar hayır yetkiniz geliştide noldu ?
LUTFEN !!!!!!!!!!!!!
bunu herkeze solemiyorum yada bu konuyu açan kişiye degil sadece yapan kişilere soluyorum olup olmadık mesajlar yazmayın ha bide bi konuyu okuyun sonra mesaj atın adam farklı şey diyo siz farklı şey diyonuz lutfen artık boyle insanları şikayet edicem
yada bildiricem lutfen azcık insan olalım

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ad : Domatesli
Soy ad : Didi
Tecrübe : 2 gündür mc oynuyom abi alım yap
Plugin bilgin : çok
(!)