KomutTJava_
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
NE BU KOMUTTYETKILIS?
KomutTYetkiliS, bir yetkili sohbet pluginidir. Skripti vs bulunmaktaydı. Arkadaşımın isteği üzerine pluginini yaptım.
/y ve ya /komuttyetkilis:y komutuyla komuttyetkilis.mesajgonder ve komuttyetkilis.mesajoku yetkisi olan kişilerle konuşabilirsiniz.
Yani kısacası gizli sohbet gibi bir şey.
KOMUTLAR
Komutlar kısa ve öz şekildedir kolaylık olsun diye jackpot pluginimdeki gibi /komuttjackpot değil /y yaptım direk. Hızlı şekilde yazabilirsiniz.
Eğer komutu yanlış yazar iseniz:
Eğer yetkiniz var ise:
Eğer yetkiniz yok ise:
KULLANILAN SERVERLAR
Şu an sadece GoldTurkNW adlı serverda kullanılıyor eğer sizde kullanıyorsanız mesaj olarak yazarsanız konuyu günceller ve sevinirim.
DESTEKLENEN SÜRÜMLER
Test edilmiş versiyonlar: (1.8x)
CONFİGÜRE EDİLEBİLİYOR MU?
Evet edilebiliyor. KomutTYetkiliS adlı klasördeki config.yml den Mesajları prefixi hatta mesaj gönderdinizdeki çıkan renkleri bile ayarlıyabilirsiniz.
Ayrıca yetkili sohbette & gibi renk kodlama şeylerinide destekliyor.
İNDİRME LİNKLERİ VE VİRÜSTOTAL
İndirme Link: TIKLA
Virüs Total: TIKLA
@SwordOfGod = GoldTurkNW Kurucusu plugini kullandığı için teşekkürler ayrıca plugini yazmama sebebiyet olan arkadaşta bu
@GoveNEX
KomutTYetkiliS, bir yetkili sohbet pluginidir. Skripti vs bulunmaktaydı. Arkadaşımın isteği üzerine pluginini yaptım.
/y ve ya /komuttyetkilis:y komutuyla komuttyetkilis.mesajgonder ve komuttyetkilis.mesajoku yetkisi olan kişilerle konuşabilirsiniz.
Yani kısacası gizli sohbet gibi bir şey.
KOMUTLAR
Komutlar kısa ve öz şekildedir kolaylık olsun diye jackpot pluginimdeki gibi /komuttjackpot değil /y yaptım direk. Hızlı şekilde yazabilirsiniz.
Eğer komutu yanlış yazar iseniz:
Eğer yetkiniz var ise:
Eğer yetkiniz yok ise:
KULLANILAN SERVERLAR
Şu an sadece GoldTurkNW adlı serverda kullanılıyor eğer sizde kullanıyorsanız mesaj olarak yazarsanız konuyu günceller ve sevinirim.
DESTEKLENEN SÜRÜMLER
Test edilmiş versiyonlar: (1.8x)
CONFİGÜRE EDİLEBİLİYOR MU?
Evet edilebiliyor. KomutTYetkiliS adlı klasördeki config.yml den Mesajları prefixi hatta mesaj gönderdinizdeki çıkan renkleri bile ayarlıyabilirsiniz.
Ayrıca yetkili sohbette & gibi renk kodlama şeylerinide destekliyor.
İNDİRME LİNKLERİ VE VİRÜSTOTAL
İndirme Link: TIKLA
Virüs Total: TIKLA
@SwordOfGod = GoldTurkNW Kurucusu plugini kullandığı için teşekkürler ayrıca plugini yazmama sebebiyet olan arkadaşta bu
@GoveNEX