mod arkadaş yazmıştı yukarıda, senin bir daha yazmana gerek yoktu ama neyseEvet şu an çevrimdışı gözüküyorum değil mi? Gördüğünüz her şeye inanmayın![]()
mod arkadaş yazmıştı yukarıda, senin bir daha yazmana gerek yoktu ama neyseEvet şu an çevrimdışı gözüküyorum değil mi? Gördüğünüz her şeye inanmayın![]()
Moderatörler ve üst ekip gerçekten çok çalışıyor öyle demeyin![]()
Haklı. Fakat yetkililer aktif olmasına rağmen görüp te ilgilenmedikleri olabiliyor. Özelden mesaj atmıştım bir konu ile ilgili. Güzel güzel konuşuyorduk. Günlerdir cevap alamıyorum artık.Her gördüğünüze inanmayın, çevrimdışı görünen herkes çevrimdışı olmuyor.![]()
Cevap alamayınca o anki yoğunluktan ötürü olabilir, daha sonra da mesaj arada kaynadıysa günler sonra unutulabilir kasıtlı olarak cevap verilmeyeceğini sanmıyorum.Haklı. Fakat yetkililer aktif olmasına rağmen görüp te ilgilenmedikleri olabiliyor. Özelden mesaj atmıştım bir konu ile ilgili. Güzel güzel konuşuyorduk. Günlerdir cevap alamıyorum artık.
Halbuki ben özel mesajı hortlatmıştım. (Yani arada kaynamasın diye hatırlattım.) Fakat cevap gelmedi.Cevap alamayınca o anki yoğunluktan ötürü olabilir, daha sonra da mesaj arada kaynadıysa günler sonra unutulabilir kasıtlı olarak cevap verilmeyeceğini sanmıyorum.
Konuşmada konuşulan konu bittiyse konuşmadan ayrılıp gelen mesajları yoksay seçeneğini işaretleyip öyle de görülmemiş olma ihtimali var, bir sonuca varmadan önce diğer tarafın gözünden de bakmak lazım.Halbuki ben özel mesajı hortlatmıştım. (Yani arada kaynamasın diye hatırlattım.) Fakat cevap gelmedi.
Ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Tek yetkili yoktu çünkü o konuşmada.
Yeni bir konuşma atıp deneyeceğim. Umarım umursarlar.Konuşmada konuşulan konu bittiyse konuşmadan ayrılıp gelen mesajları yoksay seçeneğini işaretleyip öyle de görülmemiş olma ihtimali var, bir sonuca varmadan önce diğer tarafın gözünden de bakmak lazım.