Yetkililer saldı kendilerini, nerede aktiflik??

DenemeÜyelik

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Moderatörler bedava çalışıyolar lan sigortaları yok maaşları yok adamlar neden saatlerce nöbet tutsun ki.

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Her gördüğünüze inanmayın, çevrimdışı görünen herkes çevrimdışı olmuyor. :rank:
Haklı. Fakat yetkililer aktif olmasına rağmen görüp te ilgilenmedikleri olabiliyor. Özelden mesaj atmıştım bir konu ile ilgili. Güzel güzel konuşuyorduk. Günlerdir cevap alamıyorum artık.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Haklı. Fakat yetkililer aktif olmasına rağmen görüp te ilgilenmedikleri olabiliyor. Özelden mesaj atmıştım bir konu ile ilgili. Güzel güzel konuşuyorduk. Günlerdir cevap alamıyorum artık.
Cevap alamayınca o anki yoğunluktan ötürü olabilir, daha sonra da mesaj arada kaynadıysa günler sonra unutulabilir kasıtlı olarak cevap verilmeyeceğini sanmıyorum.

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Cevap alamayınca o anki yoğunluktan ötürü olabilir, daha sonra da mesaj arada kaynadıysa günler sonra unutulabilir kasıtlı olarak cevap verilmeyeceğini sanmıyorum.
Halbuki ben özel mesajı hortlatmıştım. (Yani arada kaynamasın diye hatırlattım.) Fakat cevap gelmedi.
Ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Tek yetkili yoktu çünkü o konuşmada.

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Halbuki ben özel mesajı hortlatmıştım. (Yani arada kaynamasın diye hatırlattım.) Fakat cevap gelmedi.
Ben kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Tek yetkili yoktu çünkü o konuşmada.
Konuşmada konuşulan konu bittiyse konuşmadan ayrılıp gelen mesajları yoksay seçeneğini işaretleyip öyle de görülmemiş olma ihtimali var, bir sonuca varmadan önce diğer tarafın gözünden de bakmak lazım.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Herkes yaz aylarında olduğu için kendinden geçmiş tatilde olduğu için hiç bakası yok okul açılacağı için birazda evde olmanın keyfinden dolayı bunlar yoksa temmuz başını iyi hatırlıyorum.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Güzel Gidiyor Bende Geliyim Dedim Bizde Buradayız :) :keyif:

Burda Bizde Çalışıyoruz Sadece Orada Gözükenler Yok Bizde Varız :) :şapka:

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Konuşmada konuşulan konu bittiyse konuşmadan ayrılıp gelen mesajları yoksay seçeneğini işaretleyip öyle de görülmemiş olma ihtimali var, bir sonuca varmadan önce diğer tarafın gözünden de bakmak lazım.
Yeni bir konuşma atıp deneyeceğim. Umarım umursarlar.
Haklısınız empati önemlidir. :) :şapka: