Yetkililerin Hesabına Girmeyi Engelleme

Ergens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Sizden bir şey istiyorum Batihost Üzerinden sunucum var Ve Exploit İle Hacklenebiliyor Bunun önüne geçmek için Yetkililerin Hesabına başkaları girmiycek yazı Çıkıcak Yetkililerin hesabına giremezsiniz diye Biryerde gördüydüm varsa Böyle bir şey paylaşırmısınız Veya Skript Gibi bir şey
Sunucumun IP Si
37.123.96.243
Destek olucak Burdan veya Sunucuya gelsin ilgleneyim

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
bunu tam olarak bende bilemem fakat kimseye sayısal ip nizi vermezseniz sorun olmayacağını düşünürüm ki siz direk vermişsiniz :)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
bunu tam olarak bende bilemem fakat kimseye sayısal ip nizi vermezseniz sorun olmayacağını düşünürüm ki siz direk vermişsiniz :)
İP Adresini versin yada vermesin çok basit Verdiği Play.xxxcraft.net/com/vb. adresin İP sini bulmak

Bu arada böyle birşeyin mümkün olabileceğini düşünmüyorum anca güvenli bir bilgisayar titiz bir sunucu yönetimiyle ayarlayabilirsin Bununla beraber aldığın site scripti mevcutsa siteye kayıtları entegre etmemelisin.

Ergens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok Verdiğim Benim Ip Değildir Batihost Server IP si Domainsiz hali
Sunucularda Gördüm Yetkili hesabına girince Yetkililerin Hesabına Giriş Yapamassın Dediyi

Bi Ip Belirliycem Oda benimki ve diğer yetkililerin Ona O IP dışından giremeyecekler
Skript Olabilir Olursa çok memnun olurum
Çünkü Adamlar kendilerine op veriyorlar Op Şifreli olduğu halde
buda Exploit Mİ ne ondan yapılıyormuş Bayağı sunucu muzdarip bu durumdan
Lütfen bi Çağre bulun

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
engelleyin arkadaşım bu ne buglarıysa engelleyin, her şeyin bir çözüm yolu elbet var.
sunucunuza ne yapıldığından emin bile değilsiniz ki

Ergens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Her Dakika Sunucuda Olamam bunlarda Geç Saatleri seçiyorlar

XTrEmPo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözüm bu :)
Kod:
on quit:
 if player have permission "op":
  ban player due to "sebep''
"

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnanir mısınız bilmiyorum ama adamlar çalıntı paket kullandıkları için hesabım Sponsor diye geçiyordu....XD
Eğer sunucuya 2 tur atıp çıkıcaksam 123123 gibi şifreler koyardım ve aynısını yazmıştım.Olayın şokunu atlattıktan sonra o andaki sunucuda bulunan kişiye ne var ne yok verip unregister çekmiştim..O gün bugündür bir paket alınca hep AuthMeyi sıfırlarım...

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Şifrenizi ''sifre'' yada ''123123'' yaparsanız tabi girerler. Eskiden az mı kurucu hesaplarına girip kendimize item vermedik...

SonHukumdarTurkiye

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Sayısal IP sadece görünümdür. mc.xxx.com dan farkı yoktur,
ek olarak
+++
AuthMe yok ise indirirseniz, sorun çözülür, messages_en.yml dosyasını düzenledikten sonra, giriş komutları faydalı olacaktır,
AMA!;
Authme var diyorsan isim bug fixed
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirmeni öneririm (bugfixed ne işe yarar? Yetkili isimleriyle örneğin SonHukumdar, SonHukumdar'a SoNhuKuMdAR ismiyle girip farklı bir session olarak göstermesini engeller) :)
Authme var sanırsam, Ozaman /changepassword komutuyla şifrenizi değiştirin, Önerilen şifre HARFSAYI SAYIHARF VEYA HARFSAYISEMBOL
Örn Sonhukumdar1274 1274SonHukumdar SonHukumdar1274+

Ergens

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok Sağolun Şu Skript Sizin dediğiniz Yolu Deneyecem SonHukumdaraTurk İyi Forumlar