Eklentinin ismi?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.eklentiyi deneyebilir misin? Birkaç eğitim videosu izleyebilirsin.
Sadece para kaşılığında atlamalarını istiyorsanızEklentinin ismi?
Rehber grubundaki kişiler rütbe atlayabilecekler mi onu yapsam?Sadece para kaşılığında atlamalarını istiyorsanızLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.plugini size yetecektir. Bu pluginde her bir grubun hangi gruba kaç paraya yükselebileceğini belirleyebilirsiniz.
İstediğin gruptan istediğin gruba aktarım yapabilirsin. Ve sadece aktarım yapmalarını istediklerin yapabilirler.Rehber grubundaki kişiler rütbe atlayabilecekler mi onu yapsam?
Rehberken Rankup komutunu kullandığında başka ranka atlamazmı yetkisi ? rehber gider o zamanda ?İstediğin gruptan istediğin gruba aktarım yapabilirsin. Ve sadece aktarım yapmalarını istediklerin yapabilirler.
Rehber gibi yetkililer rankup sistemini kullanamazlar diye biliyorum ben ?Sadece para kaşılığında atlamalarını istiyorsanızLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.plugini size yetecektir. Bu pluginde her bir grubun hangi gruba kaç paraya yükselebileceğini belirleyebilirsiniz.
Konu hakkında bir video çekmeyi planlıyorum bu aralar çok sık bu konuda bilgi aranıyor dönüşüm güzel olacak bekleyinRehber gibi yetkililer rankup sistemini kullanamazlar diye biliyorum ben ?
bana lazım olan bi durum yok sadece benim bildiğim buKonu hakkında bir video çekmeyi planlıyorum bu aralar çok sık bu konuda bilgi aranıyor dönüşüm güzel olacak bekleyin![]()
bana acilen gerekiyor dcden beni ekleseniz yardım etseniz? RUAG#7538Konu hakkında bir video çekmeyi planlıyorum bu aralar çok sık bu konuda bilgi aranıyor dönüşüm güzel olacak bekleyin![]()
bana acilen gerekiyor dcden beni ekleseniz yardım etseniz? RUAG#7538
bana lazım olan bi durum yok sadece benim bildiğim bu
TeşekkürlerO pluginin bir çerçevesi yoktur. Nasıl kullanmak istiyorsanız öyle ayarlar, öyle kullanabilirsiniz.
Hiçbir önemi yok oyuncunun rütbesinin. İster rehber, ister oyuncu, ister admin olsun.
Plugini kullanmayı öğrenmen yeterli. Her istediğini yapabilirsin.
aaa çok kolaymış gerçekten teşekkürler..