YildirimNW Gir İçeri Alım var sağlam kişiler aranıyor sağlam olmalı yaş sorun deil

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Serverime Alım Var Ve Herseyden 1 Tane Alım Vardır. Alımlar Neler:Moderator.Skripter.Builder (Mimar).Rehber. Reklamcı Not:ADMİN ALIMI YOKTUR!ServerİP:yildirimnw.nitrado.net Bu Formları Skype TAN Atınız:Skype:emretotkanli Burdan Yapmanız Etki Etki Etmez Bakamıya Biliriz.
Moderator Alım Formu:
Ad:
Hangi Serverlerde Yetkili Oldun Ve Kaç Sayıda Oldun:
Neden Seni Seçmeliyiz:
Serverde Moderator Olursan Kimlere Ban Mute Atarsın:
Komut Bilgisi %:
Skripter Alım Formu:
Ad:
Builder Alım Formu:
Ad:
Vermeyen Alınmıyacak
Neden Seni Secmeliyiz:
Rehber Alım Formu:
Ad:
Kimlere Mute Atacaksın:
Tecruben Kaç Yani Kaç Serverde Yetkili Oldun:
Reklamcı Alım Formu:
Ad:
Reklamcılıgı Kaç Serverde Yaptın

YigitPvP20

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator Alım Formu:
Ad:yiğit
Hangi Serverlerde Yetkili Oldun Ve Kaç Sayıda Oldun:slashcraft,ultraskyblock,katilcraft,splahcraft
Neden Seni Seçmeliyiz: sizin İçin En İyisiyim
Serverde Moderator Olursan Kimlere Ban Mute Atarsın:Hak Edenlere
Komut Bilgisi %:%97

Heroacar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Moderator Alım Formu:
Ad: Acar
Hangi Serverlerde Yetkili Oldun Ve Kaç Sayıda Oldun: Sayılmaz :) Ama Bi 15 Vardır
Neden Seni Seçmeliyiz: İyiyimdir Kod Bilgim Süperdir! İlgim Fazladır!
Serverde Moderator Olursan Kimlere Ban Mute Atarsın: Küfür Edenlere, Hakaret Edenlere Mute, Hack Açan, Bug Bulupta Söylemeyipde Kullanana Ban Atarım!
Komut Bilgisi %: 98

teksasistanbul

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber Alım Formu:
Ad:İbrahim
Nerelerde Rehberlik Yaptın:hatırlamıyorum ama 3 sw de yaptım
Kimlere Mute Atacaksın:Küfür edenlere,spam yapanlara ve reklam yapanlara süreli mute atacağım
Tecruben Kaç Yani Kaç Serverde Yetkili Oldun:3 serverde oldum

Rehber Alım Formu:
Ad:İbrahim
Nerelerde Rehberlik Yaptın:hatırlamıyorum ama 3 sw de yaptım
Kimlere Mute Atacaksın:Küfür edenlere,spam yapanlara ve reklam yapanlara süreli mute atacağım
Tecruben Kaç Yani Kaç Serverde Yetkili Oldun:3 serverde oldum
Nick:SenseQG

TeomanTk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad : teoman
Tecrübe bilgin:çoğu komutu biliyorum ve history konyacraft oyun jetonu gibi serverlerde mimarlık yaptım.
Neden sizi seçelim:çoğu sw de yapılmamış bir sürü bina yaptım.

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator Alım Formu:
Ad: Emir Açıkgöz
Hangi Serverlerde Yetkili Oldun Ve Kaç Sayıda Oldun: 2 sunucuda moderator 1 sunucuda admin 1 sunucuda ise rehber olarak görev yaptım.
Neden Seni Seçmeliyiz: Adaletliyim,saygılıyım ve görevimi yapmaktan sıkılmam görevimi çok iyi yaparım haksızlığa tahammül edemem, olduğum yerde kimsenin hakkını yedirmem, 2 yıllık yetkili geçmişim sayesinde hiçbir hile vakası gözümden kaçmayacaktır.
Serverde Moderator Olursan Kimlere Ban Mute Atarsın:
mute atacağım kişiler: küfredenler & argo kullananlar & cinsel içerikli konuşanlar & küfür edenler & ailevi küfür edenler & aşşağılayıcı kelime kullananlar & reklam yapanlar. (atacağım mute süresini kurucuya sorarım kafana göre at derse en ideal şekilde atarım.)
ban atacağım kişiler: Hile kullananlar & sunucuya küfredenler & yetkiliye küfredenler & takım olanlar & yasaklı program kullananlar.

Komut Bilgisi %: moderator ve admin komutlarını %93 oranında bilmekle beraber gerekli tüm komutlar ezberimde olmaktadır.