YildizCraft Ortak Alımı

asdadsdassad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
Sunucu IP Adresi
YildizCraft2043.aternos.me
merhaba YildizCraft sunucuma yetkili alımı var Sadece Ortak Alımı vardır başka alımlar için gelmeyin discord
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ortak aylık 50tl ödeyecektir eğer ortak olucam diyip kaçan olursa onları sunucudan atıp birçok yere şikayet edeceğim bu olay çok başıma geldi o yüzden sadece kalıcılar gelsin YagizCN#6041

barangs123123

Marangoz
En iyi cevaplar
0
s
merhaba YildizCraft sunucuma yetkili alımı var Sadece Ortak Alımı vardır başka alımlar için gelmeyin discord
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ortak aylık 50tl ödeyecektir eğer ortak olucam diyip kaçan olursa onları sunucudan atıp birçok yere şikayet edeceğim bu olay çok başıma geldi o yüzden sadece kalıcılar gelsin YagizCN#6041
serveriniz kapalı ?

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum ne güldüm ya. :D Adam bedava aternos sunucu açmış ortak arıyor. Pardon adam dedim kusura bakma, çocuk. Çocuk aternos açmış bedavaya bir de diyor ki "50 TL verebilecek Ortak aranıyor." Adam sana 50 TL vereceğine gidip kendisi açar. Aternos açıpta paralı ortak arayan, 12 yaşında bir çocukla uğraşmaz...

asdadsdassad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kankam peşimi bırak ben 16 yaşındayım onu kuş beynine sok anlamıyormusun uğraşma istemiyorum site kuruccularına saygımdan küfür etmiyorum

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bari yalan söyleme diyecektim de sende o yürekte yok. Bari aternos açıp 50 TL isteme. Bati aç 20 TL lik 10 lirasını iste. Adamlar sana aternos sunucun için 50 TL vereceğine bati açar kardeşim.