Yıllardır bilmiyor muşuz...

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hocam o kadar da zor değil aşağıda birsürü kaynak var, oradan temelleri öğrenince 1 haftada bile orta düzey kernel yaparsınız. Mutlaka okuyun tutorialleri, çok güzel. Ben de her şeyi oradan öğrendim
Ben eskiden c# ile sanal os yapmıştım , sizin gibiler az bulunuyor , kaynakları ö.m. atar mısınız?

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ben eskiden c# ile sanal os yapmıştım , sizin gibiler az bulunuyor , kaynakları ö.m. atar mısınız?
Az bulunuyor değil doğrusu. O kadar da ultra süper bilgili pro'nun prosu değilim ben de halen. Ki o kadar bilgili olmama da henüz çok uzun bir yol var. Benim o seviyede (ultra süper bilgili pro'nun prosu) gördüğüm kişilerden birisi de "Linus Torvalds". Bu kişi kim derseniz, Linux'u tek başına yazan kişi, evet günümüzde milyonlarca eve giren koca Linux çekirdeğini tek başına yazan biri, ve şu anda yüzlerce dağıtımı olan Linux'un yapımcısı kısacası. Bu arada, ben de ilk başlarda tutoriallerden öğrene öğrene yaptım işletim sistemini. Ayrıca oldukça fazla os geliştiricisi var, sadece Türkiye'de az bulunuyor o kadar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine üye olarak birçok geliştiriyle tanışabilirsiniz.

Son düzenleme:

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamanızı tavsiye etmem çok basit bir oyun oldu artık. Yıllardır geliştirilmedi grafik dışında.
337 ye satmakla hata ettiler oyunu. Kesinlikle Joygame satın alsaydı, her taraf nakitçi bebelerle dolardı ama en azından bi hile koruması olurdu.

Yaa işte vatandaşlar, herif oyundaki renklerle siyaset yapıyor yorumlarda da ingiliz özentileri ingilizin dilini konuşuyor ama sokaklar da Atatürkçü diye geçinirler. Yüzsüzlük bu yapmayın bunu.
Oyundaki renklere baktığım yok. Envanter Grafiğinin çoğu kısmının editleyicisi Azeri Olan Mamed Seyidov.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Bu arada kaynakları ö.m atar mısınız demiştiniz, şu anlık kapalı kaynak, ancak açık kaynak olduğunda haber veririm.
Ancak şu 2 tutorialı izleyerek belkide yarım saatte ilk kernelinizi yazabilirsiniz.