PrissMenT
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sanırım bir şeyler anlamaya başladım
Sanırım bir şeyler anlamaya başladım
eksi butonu nerdeSanırım bir şeyler anlamaya başladımİkisinin de orta alt kısmında düğme var O_o
Aman tanrısı !! Bilmiyorumeksi butonu nerde
Windows yeni telefonunu Android yapacakmış Webtekno'da yazıyor.Bir zamanların Fatihi Symbian OS'a ne oldu? Çöp gibi atılıp gitti. Şu anda geliştirilse IOS'u ve Androidi ezip geçicibir üstünlüğe sahiptir. Windows Phone çok yaşamaz bence. N8'in Symbian 3 Ve çoğu uygulamayı destekliyor. Eğer Geliştirilse idi farkı açardı. NOkia'yı en ileri taşıyan işletim sistemidir Symbian OS. Onun dışında Windows Paint'i Apple'dan çalmıştır. Param olsaydı Mac alırdım.
Nokia daha öncede yapmıştı android telefon ve çok berbattı.Bu sefer de berbat olucak ama şöyle bir şey var:Windows yeni telefonunu Android yapacakmış Webtekno'da yazıyor.![]()
LG ve HTC konusunda sana katılıyorum ama Sony'nin telefonları berbat. ( HTC One M8 kullanıyorum )İkisi de para tuzağıdır, net. Piyasadaki en kaliteli telefonları LG, Sony ve HTC üretmektedir. Özellikle Samsung'un alt ve orta düzey telefonları tamamen kullanıcının cebini yakmaya yöneliktir. Apple'ın olayı biraz farklı. IOS stabil performans veren bir işletim sistemi olduğu için Android gibi fazla donanıma ihtiyaç duymaz. Yazılım açısından değil donanım açısından baktığımızda eş fiyattaki bütün Android telefonlar IPhone'lardan üstündür. IPhone'larda fiyatı yukarı çeken şey yazılımıdır ama IOS, Android kadar özgür kullanım fırsatı vermez. Zaten IPhone'lara sürekli yeni IOS sürümü güncellemesi zorla yüklenir, zamanla yeni işletim sistemleri düşük seviye donanıma fazla gelir ve kasma yapar. Bu da Apple'ın para tuzağıdır.
Sonuç olarak, iki firma da kalitesiz değil de, kullanışsızdır. Samsung gibi tasarım özürlü bir firmanın çirkin kasa yapısı ve arayüzüyle bu kadar satışa ulaşmasını hayretle karşılıyorum.