Yılların En Açıklayıcı Konusu (1) - Apple INC. vs Samsung Electronics Co. [TARAFSIZ]

Apple INC vs Samsung Electronics CO

• Samsung

Kullanılan: 11 55.0%
  • Apple

Kullanılan: 9 45.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir zamanların Fatihi Symbian OS'a ne oldu? Çöp gibi atılıp gitti. Şu anda geliştirilse IOS'u ve Androidi ezip geçicibir üstünlüğe sahiptir. Windows Phone çok yaşamaz bence. N8'in Symbian 3 Ve çoğu uygulamayı destekliyor. Eğer Geliştirilse idi farkı açardı. NOkia'yı en ileri taşıyan işletim sistemidir Symbian OS. Onun dışında Windows Paint'i Apple'dan çalmıştır. Param olsaydı Mac alırdım.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Canısı Apple da sadece telefon üretmiyor, tablet, bilgisayar da üretiyor.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bir zamanların Fatihi Symbian OS'a ne oldu? Çöp gibi atılıp gitti. Şu anda geliştirilse IOS'u ve Androidi ezip geçicibir üstünlüğe sahiptir. Windows Phone çok yaşamaz bence. N8'in Symbian 3 Ve çoğu uygulamayı destekliyor. Eğer Geliştirilse idi farkı açardı. NOkia'yı en ileri taşıyan işletim sistemidir Symbian OS. Onun dışında Windows Paint'i Apple'dan çalmıştır. Param olsaydı Mac alırdım.
Windows yeni telefonunu Android yapacakmış Webtekno'da yazıyor. :D

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İkisi de para tuzağıdır, net. Piyasadaki en kaliteli telefonları LG, Sony ve HTC üretmektedir. Özellikle Samsung'un alt ve orta düzey telefonları tamamen kullanıcının cebini yakmaya yöneliktir. Apple'ın olayı biraz farklı. IOS stabil performans veren bir işletim sistemi olduğu için Android gibi fazla donanıma ihtiyaç duymaz. Yazılım açısından değil donanım açısından baktığımızda eş fiyattaki bütün Android telefonlar IPhone'lardan üstündür. IPhone'larda fiyatı yukarı çeken şey yazılımıdır ama IOS, Android kadar özgür kullanım fırsatı vermez. Zaten IPhone'lara sürekli yeni IOS sürümü güncellemesi zorla yüklenir, zamanla yeni işletim sistemleri düşük seviye donanıma fazla gelir ve kasma yapar. Bu da Apple'ın para tuzağıdır.
Sonuç olarak, iki firma da kalitesiz değil de, kullanışsızdır. Samsung gibi tasarım özürlü bir firmanın çirkin kasa yapısı ve arayüzüyle bu kadar satışa ulaşmasını hayretle karşılıyorum.
LG ve HTC konusunda sana katılıyorum ama Sony'nin telefonları berbat. ( HTC One M8 kullanıyorum )

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nokia Symbian'ı geliştirseydi çok satılanlar listesinin baş tacı olurdu. Ancak ne yaptılar para için sattılar.