Altikardes
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynı şey değilmiydi derkena
ıPhone 6 ya 128 gb hafıza takılıyormuş bulursan :0[DOUBLEPOST=1425575008,1425574968][/DOUBLEPOST]
aynı şey değilmiydi![]()
Aynı şey değilmiydi derkena
ıPhone 6 ya 128 gb hafıza takılıyormuş bulursan :0[DOUBLEPOST=1425575008,1425574968][/DOUBLEPOST]
aynı şey değilmiydi![]()
monster laptop firma pcleri msı araştır biraz bulursunAynı şey değilmiydi derken![]()
Apple oyun bilgisayarı değildir baya cahilsin belli oluyor.Dünyanın en iyi oyun dizüstülerini apple os yapıyor benden iyimi bilicen ):
Cahillik level = OPmonster laptop firma pcleri msı araştır biraz bulursun
(eski IBM think centre mi özledim)
hocam öyle deme ya ): islemcisi falanda umrumda degil tasarımı beni bitiriyor <33 Samsung faso fiso tasarımdan kaybettigi için sevmiyorum.
ben oraları forumda gezdim ayrıca sence vatan ve gold kalitelimi... git teknosa'Yı gezÇoğu teknoloji marketi MSI getirmez. Vatan ve gold gibi kaliteli yerleri gezerseniz MSI görebilirsiniz Min. 6000 tl den başlayan fiyatlarla...
Renkler zevkler tartısılmaz..Ben tasarıma fazlasıyla önem veririm, + sadeliğe ve kullanım kolaylığınada..bi bakıyorıumda şu ürünlerde(msi samsumg) plastik kaplama kullanım arayüzleride kötü..Tabi bunları diyorum diye mac kullanıcısıyım zannetme casper dayım hala ):