Yılların Eskitemediği GreenPvP Gerçek Sahipleriyle Tekrar Açılıyor

Mefistic2002

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
greenpvp.keyubu.com
GreenPvP gibi köklü bir pvp sunucuda yönetim ekibi ayrıyorum
Şartlar:
Build Yeteneği
Plugin Bilgisi
Tecrübe
Saygı

DC: Cengiz☾☆CengizDG+20#3808

Sunucunun birkaç düzenleme hariç pluginler kullanılmaya hazırdır sadece pvp mapi yapılması gerekiyor ayriyetden serverin dc sunucusunuz yapıcak biride arıyorum iyi bayramlar :D

Son düzenleme:

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
GreenPvP gibi köklü bir pvp sunucuda yönetim ekibi ayrıyorum
Şartlar:
Build Yeteneği
Plugin Bilgisi
Tecrübe
Saygı

DC: Cengiz☾☆CengizDG+20#3808

Sunucunun birkaç düzenleme hariç pluginler kullanılmaya hazırdır sadece pvp mapi yapılması gerekiyor ayriyetden serverin dc sunucusunuz yapıcak biride arıyorum iyi bayramlar :D
Kolay gelsin cunku sunucu kapandımmı tekrar acması zor tecrubeden bilirim yedegi yokmuydu eski sunucunun onu kullansaydınya bide neden asıl ipi attın sayısal yerine yazılı ip atman lazımdı yoksa guvenlık acıgı var asil ipten bot atılınca önce server etkilenir sayılıdan atılınca eger atni bot koruması anti ddos varsa devreye girer sayısalda devreye girmeye bilior

Mefistic2002

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şu an serverin bütün ddos bot ve lag korumaları aktif durumdadır henüz alan adı almadım o yüzden sayısal ip verdim bir sıkıntı olucağınu düşünmüyorum ilginiz için teşekkür ederim ayrıca sayısal ip yi yazılı ip ile değiştirdim iyi oyunlar
Kolay gelsin cunku sunucu kapandımmı tekrar acması zor tecrubeden bilirim yedegi yokmuydu eski sunucunun onu kullansaydınya bide neden asıl ipi attın sayısal yerine yazılı ip atman lazımdı yoksa guvenlık acıgı var asil ipten bot atılınca önce server etkilenir sayılıdan atılınca eger atni bot koruması anti ddos varsa devreye girer sayısalda devreye girmeye bilior

Son düzenleme: