Yine bi' server fikri

Sunucu açılsa gelir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    3

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aklıma bir sunucu fikri geldi.
Oyun korsan temalı olacak (yine türünü bilmiyorum:p)
oyunun harita jeneratörü plotme gibi ama onun ada versiyonu olacak.
yani sürekli yan yana ve bitişik adalar yaratacak sunucu.
millet gemilerle başka adaları ele geçirecek ve aynı zamanda kendi adasını koruyacak (o konu en altta)
sanal market olacak ama her şey satılmayacak sadece sınırlı öğeler olacak markette.
sanal dediğim de envanter mağaza.
ve kendi adalarımızı satıp kiraya verebileceğiz (eğer birden fazla ada varsa satabilir ve kiraya verebiliriz yoksa evimiz olmaz!)
adaları korumak için de bodyguard satın alacaklar
bodyguard da aslında zombi ve iskelet spawner'i
seviyesine göre itemler olucak mesela 1 seviye kılıç tahta, 2.seviye balta taş balta ve altın itemler yok çünkü gereksiz ve dayanıksız.
böyle bir tür bilen varsa lütfen bana bildirsin
şimdi servere plugin yazıyorum o inventory shop pluginini kendim yazacağım mesela.
niye derseniz troubleshooting daha kolay olur çünkü içeride neler döndüğünü biliyorum ve uyumluluk gibi sorunlar ortadan kalmış olur.
okumaya üşenenlere burdan teşekkürler!:)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@SnKaan Buna Benzer Bir Sunucu Açmıştı Daha Ada İşgali Ve Badigart Alma Aktif Olmadı Eklermiydi Bilmiyorum Ama Oyuncu Olmadığından Kapatmak Zorunda Kaldı :S

umut_

En iyi cevaplar
0
aktif olmadı derken? aklına mı gelmedi yoksa çalışmadımı?
1 Hafta Falan Açık Tuttu 20-30 Kişi Vardı Sadece Adayı Büyüt Tarzındaydı Görevler Rütbeler Falan Vardı Korsan Rütbeleri Geceleri Deniden Doğan Saldırgan Moblar Tekneyler Falan Farklı Bir Sistemi Vardı Market Sistemi Falan Ama 2. Hafta 2-3 Kişi Gitmeye Başladı Yeni Sistemler Ekliyordu Sürekli Onu Denemedi Daha Badigart Sanırsam Aklındaydı Ama Spawner Olarak Değil Başka Türlü Ama Ada Ele Geçirip Satma Falan Düşünmemişti

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 Hafta Falan Açık Tuttu 20-30 Kişi Vardı Sadece Adayı Büyüt Tarzındaydı Görevler Rütbeler Falan Vardı Korsan Rütbeleri Geceleri Deniden Doğan Saldırgan Moblar Tekneyler Falan Farklı Bir Sistemi Vardı Market Sistemi Falan Ama 2. Hafta 2-3 Kişi Gitmeye Başladı Yeni Sistemler Ekliyordu Sürekli Onu Denemedi Daha Badigart Sanırsam Aklındaydı Ama Spawner Olarak Değil Başka Türlü Ama Ada Ele Geçirip Satma Falan Düşünmemişti
aynı türün gelişmişini ben de açmayı planlıyorum inşallah sonum böyle olmaz

umut_

En iyi cevaplar
0
aynı türün gelişmişini ben de açmayı planlıyorum inşallah sonum böyle olmaz
Sana Şöyle Diyeyim Örn Bir Faction Sunucuda Lapisli Sunucudan Örnek Vereyim " Lapisi Nereye Satcaz - Nasıl Faciton Kurcaz - Nasıl Vip Olcaz - Oyundaki Amaç Ney - Nasıl Verim5 Yapcaz vb " Konular Varken Toplumuzda Daha Onu Bile Araştırmaktan Çekinen Kişiler Varken Örn Bir Skyblock Sunucuda Bu Ne Böyle Diye Söven Daha Bir Video İzleyipte Amacını Öğrenmekten Çekinen Kişler Varken Çok Farklı Bir Sunucu Açınca Oyuncu Kitlence Küçük Yaştan Kişiler Göreceiğini Sanmıyorum Çoğuna Zor Gelecek Çoğu Daha Okuyup Araştırmadan Nasıl Sunucu Diye Sövecek User Sıkıntısı Çekermi Bilmem Ama Oyuncu Kitlen Kaliteli Olur Fikrin Geliştirilirse Gerçekten Güzel Olur Farklı Sistemler Eklenebilir Ama Bunu Devamlı Bir Oyun Olarak Yani Badigart Almadır Ada Satmadır Falan Uzun Süre Dayanmazlar Eğer Bir Hub Sunucu Açarsan Minigames Olarak Bunu Biraz Daha Küçültüp Küçük Bir Halde Puan Sistemli Oyun Yapabilirsin. - Veya Bunu Çok Fazla Büyütüp Farklı Sistemler Hafif RPG hafası Görevler hafif Mmo Havasında Elit İtemler Özel Sistemler Gibi Olursa Birkaç Seçenek Olabilir Önünde