yalovalı
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar aklıma bir sunucu fikri geldi.
Oyun korsan temalı olacak (yine türünü bilmiyorum
)
oyunun harita jeneratörü plotme gibi ama onun ada versiyonu olacak.
yani sürekli yan yana ve bitişik adalar yaratacak sunucu.
millet gemilerle başka adaları ele geçirecek ve aynı zamanda kendi adasını koruyacak (o konu en altta)
sanal market olacak ama her şey satılmayacak sadece sınırlı öğeler olacak markette.
sanal dediğim de envanter mağaza.
ve kendi adalarımızı satıp kiraya verebileceğiz (eğer birden fazla ada varsa satabilir ve kiraya verebiliriz yoksa evimiz olmaz!)
adaları korumak için de bodyguard satın alacaklar
bodyguard da aslında zombi ve iskelet spawner'i
seviyesine göre itemler olucak mesela 1 seviye kılıç tahta, 2.seviye balta taş balta ve altın itemler yok çünkü gereksiz ve dayanıksız.
böyle bir tür bilen varsa lütfen bana bildirsin
şimdi servere plugin yazıyorum o inventory shop pluginini kendim yazacağım mesela.
niye derseniz troubleshooting daha kolay olur çünkü içeride neler döndüğünü biliyorum ve uyumluluk gibi sorunlar ortadan kalmış olur.
okumaya üşenenlere burdan teşekkürler!
Oyun korsan temalı olacak (yine türünü bilmiyorum
oyunun harita jeneratörü plotme gibi ama onun ada versiyonu olacak.
yani sürekli yan yana ve bitişik adalar yaratacak sunucu.
millet gemilerle başka adaları ele geçirecek ve aynı zamanda kendi adasını koruyacak (o konu en altta)
sanal market olacak ama her şey satılmayacak sadece sınırlı öğeler olacak markette.
sanal dediğim de envanter mağaza.
ve kendi adalarımızı satıp kiraya verebileceğiz (eğer birden fazla ada varsa satabilir ve kiraya verebiliriz yoksa evimiz olmaz!)
adaları korumak için de bodyguard satın alacaklar
bodyguard da aslında zombi ve iskelet spawner'i
seviyesine göre itemler olucak mesela 1 seviye kılıç tahta, 2.seviye balta taş balta ve altın itemler yok çünkü gereksiz ve dayanıksız.
böyle bir tür bilen varsa lütfen bana bildirsin
şimdi servere plugin yazıyorum o inventory shop pluginini kendim yazacağım mesela.
niye derseniz troubleshooting daha kolay olur çünkü içeride neler döndüğünü biliyorum ve uyumluluk gibi sorunlar ortadan kalmış olur.
okumaya üşenenlere burdan teşekkürler!