Yine Bir Dedekif Sorusu

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
SORU.jpg

Suçlu Kim
Saat tam 15:00 de sarı saçlı, 39 yaşında ünlü bir balerin olan Jane bacağı kesilmiş bir biçimde kocası(Mark) tarafından bulunur. Suçlu kadını bayıltılarak evinden kaçırmış, anestezi ile bacağını kesip evine geri bırakmış. 4 tane şüpheli vardır. Hizmetçi, şöför, yeni balerin ve aşçı.

Hizmetçi: Ben hiçbir şey bilmiyorum. Çarşafları yıkarken çığlıkları duyunca aşağı indim ve gazeteciler arasında onu yerde kanlar ile yatarken gördüm. Kesinlikle yeni balet yapmış olmalı
Şöför: Janenin kocası için yiyecek birşeyler almaya gitmiştim. Olaydan haberim yok.
Aşçı: Mark için birşeyler hazırlıyordum. Çığlıkları duyunca salona koştum. Neden böyle bir şey yapmak isterlerki. Hayatının en önemli gösterisine girecekti.
Yeni balerin: Tabikide onu sevmiyordum ve ondan daha iyi olduğumu biliyorum ama asla böyle iğrenç bir yoldan düşmanlarımı yaralamam. Aslında üzüldüm balerin hayatı sona ermiş oldu.

Olaylardan sonra kadının ünü eskisinden kat ve kat arttı. Suçlu hala aranıyor.
Peki suçlu kimdir ?

Son düzenleme:

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Suçlu aşçı gibi geliyor, çığlıkları duyunca salona koşmuş fakat suçlu kadını bayıltıp kaçırdıktan sonra bacağını kesip eve koymuş, bu durumda nasıl çığlık sesi olabilir ki?

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suçlu aşçı gibi geliyor, çığlıkları duyunca salona koşmuş fakat suçlu kadını bayıltıp kaçırdıktan sonra bacağını kesip eve koymuş, bu durumda nasıl çığlık sesi olabilir ki?
Hayır .d Kocasının çığlığı olabilir kadın uyanmış da bacağının yerinde olmadığını görünce çığlık atmış olabilir

Aşçıdır aşçı, saat 3'te yemek yiyecek kocası varsa odur gerçi ama .s
asıl katil diana :( 0.24

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Hocam kesinlikle yeni balerin ip ucu vermişsiniz. "Tabikide onu sevmiyordum" ve "Olaylardan sonra kadının ünü eskisinden kat ve kat arttı." Saygılar hocam :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şöför ya aşçı yapmış olmalı. Çünkü aynı anda şöför Mark'a yemek almaya giderken aşçı da Mark için yemek hazırlamış oluyor ki bu saçma. Ama bence aşçı yapmıştır, çünkü hizmetçi, kadını gazetecilerin arasında bulduğunu söylüyor. Aşçı ise salona koştuğunu söylüyor. Salonda gazeteciler olacağını sanmıyorum. Ya da tam tersine hizmetçi de yalan söylüyor olabilir ama kadının ünü arttığına göre gazeteciler kesinlikle işin içindedir.

Sonuç olarak aşçının yaptığına inanıyorum.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam kesinlikle yeni balerin ip ucu vermişsiniz. "Tabikide onu sevmiyordum" ve "Olaylardan sonra kadının ünü eskisinden kat ve kat arttı." Saygılar hocam :)
hayır :(
Ya şöför ya aşçı yapmış olmalı. Çünkü aynı anda şöför Mark'a yemek almaya giderken aşçı da Mark için yemek hazırlamış oluyor ki bu saçma. Ama bence aşçı yapmıştır, çünkü hizmetçi, kadını gazetecilerin arasında bulduğunu söylüyor. Aşçı ise salona koştuğunu söylüyor. Salonda gazeteciler olacağını sanmıyorum. Ya da tam tersine hizmetçi de yalan söylüyor olabilir ama kadının ünü arttığına göre gazeteciler kesinlikle işin içindedir.

Sonuç olarak aşçının yaptığına inanıyorum.
Hayır :(
çok sığ düşünüyorsunuz. Zor soru. Kadının durumunu düşünün biraz. olayları tekrardan gözden geçirin

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mark yapmış olabilir mi? Herkesi bir yerlere yollamış, belki hizmetçiye de o işi vermiştir bu olayı prim olarak kullanıp daha fazla kazanmak istemiş olabilir. Üstelik mesleğini bilmiyoruz anestezi yapabilecek biri doktor falan olabilir Mark dediğimiz adam.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Mark yapmış olabilir mi? Herkesi bir yerlere yollamış, belki hizmetçiye de o işi vermiştir bu olayı prim olarak kullanıp daha fazla kazanmak istemiş olabilir. Üstelik mesleğini bilmiyoruz anestezi yapabilecek biri doktor falan olabilir Mark dediğimiz adam.
Güzel planmış hocam bence adam bir azılı katil :D

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru cevap. Kadın 39 yaşında ve menepoza girmek üzere. Bunu sonucu olarakta kemik erimesi, yaşlılık etkileri başlıcak ve ününü eninde sonunda kaybedicek. Ününü kaybetmek yerine kocasıyla birlikte bacağını anestesi yaparak keserler ve eve geri götürürler. Evde çalışan herkesin bir işi olduğu için rahatlıkla evin içine götürürler ve gazetecileri ambulans ile çağırırlar. Bunun sonucunda kadın bir kahraman olarak mesleğine son verir ve ünü artar.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru cevap. Kadın 39 yaşında ve menepoza girmek üzere. Bunu sonucu olarakta kemik erimesi, yaşlılık etkileri başlıcak ve ününü eninde sonunda kaybedicek. Ününü kaybetmek yerine kocasıyla birlikte bacağını anestesi yaparak keserler ve eve geri götürürler. Evde çalışan herkesin bir işi olduğu için rahatlıkla evin içine götürürler ve gazetecileri ambulans ile çağırırlar. Bunun sonucunda kadın bir kahraman olarak mesleğine son verir ve ünü artar.
Person of Interest mi izleyip geldin :D Bu senaryo orda var çünkü. Kadın kariyerinin en üst noktasında yıldız olmadan önce askeriyede sıhhiye olan eşine bacağını kestiriyor. Eşini ise bacakta bulunan damarların mükemmel bir şekilde bağlanması sayesinde buluyorlar. Bu olaydan sonra "Parlayan yıldız sakat kaldı" gibi haberlerle ününe ün katıyor.

Cicchio

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bende kadının ya ününü artırmak yada yeni balerinin sevilmemesini sağlamak için yaptığım o düşünüyorum

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Soruyu eksik soruyon qeq .s
Gerçi diananın yaptığını biliyoruz .s