Yine Crash Yine Ben :)) :(

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Denetim Masası / Sistem ve Güvenlik / Windows updateyi aç ordan tüm güncelleştirmeleri al. (Bilgisayarına reset atmanı isterse at sonra tekrar kontrol et gene güncelleme geliyor.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burdan en güncel CCleaner indirip aşağıdaki resimdeki gibi ayarları yap. (Boş alanı temizle hariç ne varsa işaretle) Ayarlardaki 2 tik dışında geriye kalanı kaldır.

Bu ayarları yaptıktan sonra Analiz temizleme ve Kayıt defterini temizleme yap. (Browserlardan çıkmayı unutma) Temizleme bittikten sonra.
Buradan sistemine uygun grafik sürücüsünü indir. Grafik media diye yazar.

En iyi cevaplar
0
Denetim Masası / Sistem ve Güvenlik / Windows updateyi aç ordan tüm güncelleştirmeleri al. (Bilgisayarına reset atmanı isterse at sonra tekrar kontrol et gene güncelleme geliyor.)
Burdan en güncel CCleaner indirip aşağıdaki resimdeki gibi ayarları yap. (Boş alanı temizle hariç ne varsa işaretle) Ayarlardaki 2 tik dışında geriye kalanı kaldır.

Bu ayarları yaptıktan sonra Analiz temizleme ve Kayıt defterini temizleme yap. (Browserlardan çıkmayı unutma) Temizleme bittikten sonra.
Buradan sistemine uygun grafik sürücüsünü indir. Grafik media diye yazar.
Sırayla deniyeceğim şimdi.Windows Update'den her şey yüklü Dil Paketleri hariç

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sırayla deniyeceğim şimdi.Windows Update'den her şey yüklü Dil Paketleri hariç
Kayıt defterini 2 3 kere tarat. İlk taramalarda tüm hatalar çıkmayabilir. Ek olarak
Bunuda indirip Aşağıdaki gibi tarat.

Malwarebytes Anti malware

Bunuda indirip zararlı malwareleri tarat.
AdwCleaner.
Bunlada internetten bulaşmış. Pcde sorun yavaşlık yapan. Reklam virüsleri tarat. Hepsini tek tek sırayla yap sonra reset atmanı isteyecek reset at. Oyuna girerken gene hata verirse bana ulaş Alpemix ile bağlanıp bi bakıyım.

En iyi cevaplar
0
Kayıt defterini 2 3 kere tarat. İlk taramalarda tüm hatalar çıkmayabilir. Ek olarak
Bunuda indirip Aşağıdaki gibi tarat.

Malwarebytes Anti malware

Bunuda indirip zararlı malwareleri tarat.
AdwCleaner.
Bunlada internetten bulaşmış. Pcde sorun yavaşlık yapan. Reklam virüsleri tarat. Hepsini tek tek sırayla yap sonra reset atmanı isteyecek reset at. Oyuna girerken gene hata verirse bana ulaş Alpemix ile bağlanıp bi bakıyım.
hepsini indiriyim mi tek tek ?