• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Yöncü Vs Nitrado

Hangisi ?

• Yöncü

Kullanılan: 5 100.0%
  • Nitrado

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba. Yakında sunucumu taşımayı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorunum var. Yöncü hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. İşleyişi nasıldır ? Komisyon alır mı vs vs. Şimdi aşağıya sorularımı sormak istiyorum. Daha önce yöncü kullanan arkadaşlar bilgilendirirse beni çok sevindirir. Nitrado bırakma sebebime gelecek olursak en son ticket açtığımda 4 gün geçti. Ve ticket cevaplanmadı. Hala bekliyorum. Fakat yöncü de takılma donma sorunu olacak diye korkuyorum. Donanım olarak tek eksikleri SSD diskleri çok pahalı. 70 GB 70 TL 1 GB SSD 1 TL. Gerçekten uçuk bir fiyat.
Yöncü kredi kartı ile ödeme de komisyon alıyor mu ? (Aynı sorun mobil ödeme için de geçerli)
Nitrado SSD yöncü SAS disk kullanıyor. Aradaki performans farkı çok fazla olur mu ?
Yöncü sunucuları Türkiye'de hangi DC'de barınmakta ?

Aydınlatan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
-yöncü kredi ve mobil ödemeden komisyon alıyor
-disk yönünden tabii ki fark olur
-yöncü, radorede bulunuyor

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Yöncüyü 6-7 ay kullandım. Destek 7/24 veriyorlar. Tr lokasayonlarda 800 Gbit ddos koruması ile birlikte sorunsuz hizmet veriyorlar. (3 Adet)Hosting'im hala orada.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
destekleri iyi olabilir ancak ddos korumaları tırt bilginiz olsun