YÖNETİCİ, MİMAR VE MODERATÖR ALIMLARI.

___Emre___

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yakın zamanda yeni bir sunucu açma kararı aldık. Sunucuyu açtık ve eski kadroyu yenileyerek profesyonel bir kadro oluşturmak istiyoruz. Sunucu yapımında yardım edebilecek, işini bilen kişileri sunucumuza bekliyoruz. Sunucu yapımında yardımcı olan yetkililerin ne gibi avantajları olacak? Sunucunun yapımında yardımcı oldukları için yetkileri sonradan gelenlere oranla gayet fazla olacak. Siz de kadromuza katılmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurun.

--Yetki--
Ad:
Soyad:
Biraz kendinizden bahsedin:

Not: Alımlarda yaş önemli değildir lütfen dürüst olun. Bizim için önemli olan yaptığınız işe değer vermeniz, azimli olmanız ve saygılı olmanızdır. Ayrıca sunucu yetkililerle dolsun istemiyoruz bundan dolayı yetkilileri seçerken seçici davranacağız.

--Kadro--
Ramcoss - Geliştirici
___Emre___ - Pluginer
King0077 - Yönetici
İtzsaltuktr - Yönetici

İp adresi sunucu yapımda olduğundan sadece alınma ihtimali olan kişilere verilecektir.

Yönetici alımları bitmiştir.
Moderatör alımı bitmiştir. (2 mimar alınacak içinden iyi olan moderatör yapılacak.)
Mimar alımı devam etmekte.

Son düzenleme:

MetinOİD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yönetici
Ad: metin
Soyad:erdoğan
Biraz kendinizden bahsedin:trobzonluyum skypede lazca konuşurum 14 yaşındayım

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Orhun
Soyad: Gökçe
Biraz kendinizden bahsedin:İstanbulda doğdum yaşım 14 adım orhun ve çok saygılıyım ve dururstum

stxtic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad: Ayber
Soyad: *****
Biraz kendinizden bahsedin: Dürüstüm buildim çok iyi kod bilgim %90 larda saygılıyım .

Fire_CroxZYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Şamil
SoyAd:Berk
İstedigimYetki:,Md
Kendinizden Bahsediniz: Saygılıyım 2004 Yılında K.Marasta dogdum

BlackWidow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
--Yetki--
Yetki: Builder
Ad: aziz baha
Soyad: kılınç
Biraz kendinizden bahsedin: Builderim iyi şahsen beğeniyorum komut bilgim çok her türlü yardımcı olabilirim özellikle oyuncu ve yetkililerle çok iyi anlaşırım.

teksasistanbul

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
--Yetki-- Mimar
Ad:İbrahim
Soyad:Temir
Biraz kendinizden bahsedin:Buildim iyidir beni deniyedebilirsiniz oyuncularla aram iyi olur komut bilgimde var world edit bilgim var almasanızda önemli deil

--Yetki--Mimar
Ad:İbrahim
Soyad:Temir
Biraz kendinizden bahsedin:buildimin iyi olduguna guveniyorum we bilgim vardır komut bilgim 85

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Ad:Serkan
Soyad: Vanlı
Biraz kendinizden bahsedin: Mimarim Güzeldir.Mimarilerimde simetriye kesinlikle önem veririm.Küfür Etmem,saygılı olurum.