Yöneticilerin Hesap Şifrelerinin Çalınması

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, sunucum bungeecord çakma lobi var sadece. Oradan FFA sunucusuna atıyor. Fakat şöyle bir durum var, ben oyunda iken adamın teki gelip şifreyi yanlış girmeden tek bir seferde sunucuya giriş yapabiliyor. Ki şifrem TC kimlik numaramın benzeri. Anlamadığım kısım bunu nasıl yapıyorlar. Son olarak giriş yapan IP adresine baktığımızda sunucunun localhostundan giriş yapıldığı gözlemleniyor. Öyledir ki:
Kod:
[22:04:54] [Server thread/INFO]: MrHappy[/127.0.0.1:64935]
Başka bir oyuncu girdiğinde ise:
Kod:
[22:21:11] [Server thread/INFO]: GameKingTR59[/94.123.2**.**0:51850]
IP adresimi paylaşmıyorum. O yüzden * ile göstermiş bulunuyorum.
Ek olarak 127.0.0.1 IP adresi localhost IP adresinizdir.
Çözüm yollarını bekliyorum...

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Senden başka sunucunun dosyalarına erişimi olan var mı?

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senden başka sunucunun dosyalarına erişimi olan var mı?
Hayır sadece ben erişebiliyorum.

Ek olarak bunu yapan arkadaş direk olarak çakma lobiyi bypasslıyor. Yani çakma lobiden girmeden direk olarak ana sunucuya bağlanıyor. Spigot.yml'de bungeecord true olacak şekilde. Authmebridge kurulu değil. Kurmak gerekiyor mu ?

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

Ek olarak bunu yapan arkadaş direk olarak çakma lobiyi bypasslıyor. Yani çakma lobiden girmeden direk olarak ana sunucuya bağlanıyor. Spigot.yml'de bungeecord true olacak şekilde. Authmebridge kurulu değil. Kurmak gerekiyor mu ?
Kurmayı Dene Bi İşe Yarar mı ? Bilmiyorum. !!!!

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

adam çakmalobide /server faction yazıyo olabilir mi ._.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11

Wurst ve Resillience tipindeki hileler sunucunun portunu ve Ip'sini numaralı olarak alabilir. Ip-forward'ı false yap o sunucunun.

Yazamaz. Engelli.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onu kapattım adam çakma lobiyi görmezden geliyor.

Wurst ve Resillience tipindeki hileler sunucunun portunu ve Ip'sini numaralı olarak alabilir. Ip-forward'ı false yap o sunucunun.

Yazamaz. Engelli.
False yapınca hiçten açılmıyor. Bir deneyelim.

Deneyelim bakalım. Authme bridge o kadar önemli mi ? Önemliyse nereye kuracağız ? Direk bungeecord pluginse mi ?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Onu kapattım adam çakma lobiyi görmezden geliyor.

False yapınca hiçten açılmıyor. Bir deneyelim.

Deneyelim bakalım. Authme bridge o kadar önemli mi ? Önemliyse nereye kuracağız ? Direk bungeecord pluginse mi ?
Authme Bridge'nin mantığı şudur; Lobide şifresini girdiyse çıkasıya kadar tüm sunuculara şifresiz girebilir.
Ve evet, bungeecord plugins'e atacaksın.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Authme Bridge kur o zaman. O sistem çok işini görür.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Authme Bridge kur o zaman. O sistem çok işini görür.
Kurulu komut kullanılmıyor :D

Kullandığım hostingden birisi giriyor olabilir mi ? Yani böyle bir ihtimal var mı ? Çünkü kendisi sunucu IP adresini elinde barındırmadığı sürece kimse giremez. Normal oyuncu olarak. Aynı IP üzerinden giriş yapılıyor.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Kurulu komut kullanılmıyor :D

Kullandığım hostingden birisi giriyor olabilir mi ? Yani böyle bir ihtimal var mı ? Çünkü kendisi sunucu IP adresini elinde barındırmadığı sürece kimse giremez. Normal oyuncu olarak. Aynı IP üzerinden giriş yapılıyor.
Bir Nitrado çalışanı olamaz. Ha burada heçkleme(!) İşi varsa orasını bilemem.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Isim-bug-fixed denedinizmi?
Yada cakmalobide login yapinca skript ile aktarma yaptiysaniz login yapmadan o komutu girip lobiye geçiyor olabilir. BungeeAuthmeBridge pluginini deneyin. Login yapmadan hiçbir komutu kullanamaz.

Iyi forumlar.