bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bildiğiniz üzere Technic Launcher'de Yogbox diye bir mod pack var ve bu mod paketinde köy kurabiliyorsunuz bende bunun için herkes kendi köyünü paylaşması için bir konu açtım burada herkes köyünden bir görüntü atabilir.
Benim saveme gelecek olursak benimki köy olmaktan çıktı şehire dönüştü baya bir ayrıntılı olduğu için çok fazla fotoğraf olacak.Görüntü kirliliği olmasın diye resimlerin hepsini spoilere alacam.
Önümde şehrin belediyesi solda ise köyün zengini ve kıyıya vuran gemi.
Bu tarafta baya bir işçi var zaten bunların baya bir para veriyorum .
Bu taraflar hep köyün devamı buralarda fazla işçi bulunmuyor.
Daha pek çok var zaten şimdikilerin bir farkı yok anlattıklarımla çoğunlukla evler var.
Benim şehrimden görüntüler bu kadar evimi tanıtıyım desem bi 5 görüntü daha eklemek zorunda kalırdım onun için eklemedim.
Benim saveme gelecek olursak benimki köy olmaktan çıktı şehire dönüştü baya bir ayrıntılı olduğu için çok fazla fotoğraf olacak.Görüntü kirliliği olmasın diye resimlerin hepsini spoilere alacam.
Önümde şehrin belediyesi solda ise köyün zengini ve kıyıya vuran gemi.

Bu tarafta baya bir işçi var zaten bunların baya bir para veriyorum .

Bu taraflar hep köyün devamı buralarda fazla işçi bulunmuyor.

Daha pek çok var zaten şimdikilerin bir farkı yok anlattıklarımla çoğunlukla evler var.

Benim şehrimden görüntüler bu kadar evimi tanıtıyım desem bi 5 görüntü daha eklemek zorunda kalırdım onun için eklemedim.