YogBox Mod Yardım

xemirmustafax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biliyorsunuzki yogbox modunda köy kurabiliyorsunuz bana sadece köy kurma modu lazım o mod ney ? builderler falan varya o modun adını öğrenmek ıstıyorum mod paketime ekleyeceğimde

odonmez97

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
modu direk server a atma ilk önce sp de dene sonra splayer config ve mods klasörünü server dosyana dahil et

odonmez97

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sp single player demek ve hatanda da belirtiği gibi - you don't have ForgeModLoader- sen sadece sp ne forge kurdun ve vanilla mc server ıyla giriş yaptın eğer arkadaşınla oynayacaksınız forge un server ıyla hiç uğraşma onda da aynı modlar ve aynı cofigler olsun hamachiden bağlı olun sen veya o open to lan yap/yapsın öbürü de open to lan yapanın hamachi deki ip sini yazıp sonra : yaparak open to lan yapınca çıkan portu yazsın. 123.232.23.12:45678 gibi yardımcı olabildiysem ne ala ii oyunlar

xemirmustafax

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sp single player demek ve hatanda da belirtiği gibi - you don't have ForgeModLoader- sen sadece sp ne forge kurdun ve vanilla mc server ıyla giriş yaptın eğer arkadaşınla oynayacaksınız forge un server ıyla hiç uğraşma onda da aynı modlar ve aynı cofigler olsun hamachiden bağlı olun sen veya o open to lan yap/yapsın öbürü de open to lan yapanın hamachi deki ip sini yazıp sonra : yaparak open to lan yapınca çıkan portu yazsın. 123.232.23.12:45678 gibi yardımcı olabildiysem ne ala ii oyunlar
kendi mcme forge kurdum mod yükliyeyim diye ama oyunu forge ile açınca crash veriyo

edit : tamam yaptım teşekkrler