işte bunu nasıl çözicem yapanlar var yardım ederler herhaldeNedeni orada bir oyuncu olmadığı için despawn olması. Yani yok olması.
işte bunu nasıl çözicem yapanlar var yardım ederler herhalde
*Yazı şeysi*DataTag kısmına bunu ekle:
PersistenceRequired:1
sanırım arkadaş daha acemi*Yazı şeysi*
kardesm data tag dediğin neresi oluyo %appdata% saves kısmından fln mı gircezDataTag kısmına bunu ekle:
PersistenceRequired:1
/summon Zombie - - - {PersistenceRequired:1}
Hmm ş-şey e-evet benziyorkardesm data tag dediğin neresi oluyo %appdata% saves kısmından fln mı gircez
sanırım arkadaş daha acemi(emin değilim)
o yumurtayla koyuyor zombiyi
ve bildiğim kadarıyla onları o şekilde yok olmamasını sağlayamazsın. illa komutlar![]()
Bu komutu datatag kısmına korsan, despawn olmazlarsanırım arkadaş daha acemi(emin değilim)
o yumurtayla koyuyor zombiyi
ve bildiğim kadarıyla onları o şekilde yok olmamasını sağlayamazsın. illa komutlar![]()
datatag oyun içinde yazdığın kodun bir kısmı diyeyimkardesm data tag dediğin neresi oluyo %appdata% saves kısmından fln mı gircez
bu arkadaş kodu vermiş zaten[DOUBLEPOST=1435337373,1435337332][/DOUBLEPOST]Kod:/summon Zombie - - - {PersistenceRequired:1}
Hmm ş-şey e-evet benziyor![]()
kardes dalga geçme göznü sevim[DOUBLEPOST=1435337373,1435337332][/DOUBLEPOST]Kod:/summon Zombie - - - {PersistenceRequired:1}
Hmm ş-şey e-evet benziyor![]()
ben acemi diye sana demedim soruyu soran arkadaşa dedimBu komutu datatag kısmına korsan, despawn olmazlar
Ayrıca acemi değilim ben bi kerem tmm mı .s
ordaki kodu alkardes dalga geçme göznü sevimvalla bilmiyorum ya yardım edin işte be gözünüzü sevim detaylı anlatacak biri yokmu
1.8 mi 1.7 mi map ?kardes dalga geçme göznü sevimvalla bilmiyorum ya yardım edin işte be gözünüzü sevim detaylı anlatacak biri yokmu
Verdiğim kodu chatte(t) yapıştır(CTRL+C CTRL+V) klavyenin üzerinde bulunan ENTER yazılı tuşa bas.kardes dalga geçme göznü sevimvalla bilmiyorum ya yardım edin işte be gözünüzü sevim detaylı anlatacak biri yokmu