Saruhan124

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir banner sahibi olmak istemez misiniz? Youtube kanalınızın hoş bir görüntüsünün olmasını istemez misiniz? Sizin diğer kanallardan neyiniz eksik.Söylediklerime katılıyorsanız tam da doğru yerdesiniz.Yotube Kanalımız da sizler için ücretsiz youtube banner tasarımı yapacağız.Ama herkese değil.Çekiliş düzenleyeceğiz.Çekiliş sonucunda kazanan kişiye yapacağız.Bol şanslar hepinize.Haydi ne duruyorsunuz hemen videoyu izleyin.Yeni videolar için kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Youtube Kanalımız:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook Sayfamız:

Google Hesabımız: [email protected]

Son düzenleme:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Videoda gösterdiğiniz bannerlar dışında herhangi bir şeyden yapabilirseniz bakarız :/

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Konu başlığında bunu belirttiğin iyi oldu. Bende çekilişler hep paralı diye gerek duymuyordum bakmaya, ama oraya not düşmen hemen beni konuya çekti.

Saruhan124

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Demek istediğim şu ki videoda gösterilen Banner'lar minecraft temalı. Başka bir şeyi tema olarak kullanamaz mısınız?
kullanabilirim tabii ki de.Yeter ki siz isteyin.

Konu başlığında bunu belirttiğin iyi oldu. Bende çekilişler hep paralı diye gerek duymuyordum bakmaya, ama oraya not düşmen hemen beni konuya çekti.
dostum kanalımdan bana ulaşabilirsin.Ayrıca bir tane banner tasarımı yaptım.Hoşunu gideceğini düşünüyorum.

Youtube Kanalımız:

Google Hesabımız: [email protected]