Youtube Banner Tasarım !

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@<<AveraL>>
Buyur : Eğer yüklenmezse , yani boyut büyük derse söyle küçültürüm.
Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Abone olursan sevinirim. Seninkini 11 : 30'da vericeğim. Sadece Minecraft'mı olsun yoksa birkaç oyun mu ?
Tasarımda kullandığın skinin ismini veya skin.png'sini verebilirmisin skinimi resimdeki gibi yapmak istiyorumda :)
Edit: Boyut büyük değil aksine küçük :D Bu arada büyültünce pixel bozulmaları oluyor vaktin varsa biraz daha efekt ekleyebilirmisin biraz sade olmuşta daha güzel bir yazi fontun varsa değiştirebilirsen iyi olur :)

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarımda kullandığın skinin ismini veya skin.png'sini verebilirmisin skinimi resimdeki gibi yapmak istiyorumda :)
Edit: Boyut büyük değil aksine küçük :D Bu arada büyültünce pixel bozulmaları oluyor vaktin varsa biraz daha efekt ekleyebilirmisin biraz sade olmuşta daha güzel bir yazi fontun varsa değiştirebilirsen iyi olur :)
Benzeri var. Onu bilmiyorum.. :D

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1421013569,1421010904][/DOUBLEPOST]
O skini bulmadan nasıl kullanayım tasarımı ? Yazı fontunu değiştirebilirmisin birde boyutu küçük diyor :) Karakteri tasarlarken kullandığın skin.png yi bana upload edip atarsan indrebilirim :)
Al :
:)
Boyutla ilgili bir sıkıntı olursa yarın hallederim...
Bu arada banner'daki skin.. ( Aynısı değil ama benziyor. ) :
[DOUBLEPOST=1421013963][/DOUBLEPOST]
Kanal
Video hayatına yeni atılıyorum . Birkaç youtuber arkadaş bana yardımcı olacak eğer bannerımı yaparsan sevinirim. Ayrıca videolar LoL ve minecraft üzerine olacak
Seninkini yarın yapıcam.. :)

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne zaman yapacagin hakkinda bilgi verir misin

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1421013569,1421010904][/DOUBLEPOST]
Al :
:)
Boyutla ilgili bir sıkıntı olursa yarın hallederim...
Bu arada banner'daki skin.. ( Aynısı değil ama benziyor. ) :
[DOUBLEPOST=1421013963][/DOUBLEPOST]
Seninkini yarın yapıcam.. :)
Bu sefer yazı fontu çok iyi olmuş fakat bana yaptığın bannerdeki skinlerin aynısını vermiyosun :( Verdiğin kahverengi taştan bi adam , bannerdeki ise mavi ve kırmızı renkli acayip bir skin :( Skinleri C4D'den yapmıyormusun ? Yoksa internetten bulup mu koyuyorsun skinleri bilgilendirirsen sevinirim.

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sefer yazı fontu çok iyi olmuş fakat bana yaptığın bannerdeki skinlerin aynısını vermiyosun :( Verdiğin kahverengi taştan bi adam , bannerdeki ise mavi ve kırmızı renkli acayip bir skin :( Skinleri C4D'den yapmıyormusun ? Yoksa internetten bulup mu koyuyorsun skinleri bilgilendirirsen sevinirim.
Aynısını bulabirim ? :) Yeter ki kapağı beğenip beğenmediğini söyle...[DOUBLEPOST=1421069836,1421069801][/DOUBLEPOST]
Ne zaman yapacagin hakkinda bilgi verir misin

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gece 8 : 00

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynısını bulabirim ? :) Yeter ki kapağı beğenip beğenmediğini söyle...[DOUBLEPOST=1421069836,1421069801][/DOUBLEPOST]
Bu gece 8 : 00
Kapağı beğendim fakat çok sadece kapaklar yapıyosun skini koyuyorsun fakat benim skininimi değiştirmem için skinin png'sini vermiyosun :) Benim istediğim şöyle aşırıya kaçmadan bi kapak sana ö.m 'den bi link atıcam onun kapağındaki gibi olursa çok ama çok sevinirim :)

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özelden de belirtmiştim. Kanalımın linki bu:

Kanal sadece minecraft değil genel oyun videoları olacak. Channel Art dediğimiz kanalda görürsün büyük resim işte :D

Yaparsan sevinirim :)

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
RedBuilder 4. kişi fakat onunkinide kabul ediyorum. Hepinizinkini sırayla yapıcam, daha kimse istemesin. :)