berkser1232221
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
- Youtubeyi açtıktan sonra ilk adım
- 0 Abonen var
- 0 Abone yok edeceksin
- Hazırmısın
- Eline bir bot al
- Ve monitorune fırlat.Bukadar basit.
Cebine bile atarsinBu yöntem ile sunucularada bot atılabiliyor mu ?
Cebe bagli...Cebine bot sokabiliyor musun??![]()
![]()
Evet onada aynı taktik var sadece bunda kasanın içine sokuyorsun.Bu yöntem ile sunucularada bot atılabiliyor mu ?
Mantığın hoşuma gitti.Evet onada aynı taktik var sadece bunda kasanın içine sokuyorsun.
Bir kersinde serveromat servre girdim hayvansı açık vardı sonra: bot diye isimle girdim adamlar bot oldugumdan korkup sunucuyu kapattılar.Mantığın hoşuma gitti.
Herkesin vardır öyle acemilik zamanları.Bir kersinde serveromat servre girdim hayvansı açık vardı sonra: bot diye isimle girdim adamlar bot oldugumdan korkup sunucuyu kapattılar.
Eskiden bukkit server açtıgımda world edit nerde diye küfür etmiştim.Herkesin vardır öyle acemilik zamanları.![]()
World Guardı bilmeyip spawna grief prevention ile claim attığımı hatırlıyorum.Eskiden bukkit server açtıgımda world edit nerde diye küfür etmiştim.
Ehehehe ben o plugini bilmiyorum sen ona dua etWorld Guardı bilmeyip spawna grief prevention ile claim attığımı hatırlıyorum.
Çok kolay google inceleden abone sayısını -13123123 yapabilirsin.süpermiş artık pewdiepie'ı geçiyorum!!
sub kaldırma hilesi var mı pewdiepie'ı 1 sub'a alcam