YouTube Channel - ArdemProductions

PerfectMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar açalı 1 ay kadar oldu doğrusu fakat uzun süredir sınavlardan dolayı paylaşım yapamıyordum. Artık yavaş yavaş paylaşımları yapıcaz. Eğer video çekebilecek kişiler bulabilirem paylaşımlar hızlanır tabikide. Neyse konuya geçelim, ben kanalın kurucusuyum. Bizim kanalda farklı oyunlarda çekim yapıyoruz ama ağırlıklı Minecraft fiilm çekmeyi hedefliyorum. Şimdi sizlere kısa tanıtım videosunu göstereyim;

Buda ilk çektiğimiz Minecraft filmimiz ve ardındaki videomuz;

Tabikide senaryo yazmalarında pek iyi değiliz fakat edebiyatda başarılı olan biri varsa siteden İletişim e geçmesini isterim. Ama videolarda edit konusunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Asıl konuyu açma sebebim Oyuncu olabilcek, Video çekebilcek (Bilgisayarı iyi olan), Senaryo yazabilcek kişiler arıyorum. Bunun yanında reklam yapabilcek kişide olsa iyi olur.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yorum ve Cevaplarınızı bekliyorum.
[DOUBLEPOST=1386418032,1386406167][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar video çekecek kişinn acil arandığı söylenebilir. Çünkü bu aralar online olamıyorum. Bilgisayarı iyi olsun,bu konulardan biraz anlasın ve internet upload hızı iyi olsun yeter. Hunger Games videoları falanda çekebilir.[DOUBLEPOST=1386455205][/DOUBLEPOST]DIKKAT: Kanala abone olursanız bizi daha yakından takip edebilirsiniz.