Youtube hakkında size ihtiyacım var!

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bir kanal açtım.Youtube hakkında pek fazla bir bilgim yok bir kaç takım soru soracağım.Cevap verirseniz sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
  • Öncelikle ben youtube kanalında nasıl oynatma listesi hazırlanır biliyorum.Fakat bu videoları nasıl oynatma listesine ekliyeceğim.
  • Örneğin BfChickenGamer sin ismini youtube arama kanalına yazınca çıkıyor.Ama benimki çıkmıyor.
  • Ve BfChickengamersin youtube kanalına girince Bir tanıtım videosu gibi bişi altta da oynatma listeleri oluyor onu nasıl ayarlarım?
  • Ben bandicamle çekiyorum fakat sadece minecraft değil başka oyunlarıda çekeceğim.Bu yüzden sınırsız süreli video çeken bir programa ihtiyacım var linkini özelden atarsanız sevinirim.
Dipnot:Aklıma geldikçe sorularımı soracağım.İstediğiniz oyunlarıda yayınlarım.,Ayrıca şu an ne abonem vede ne videom var oyüzden ismim çıkmıyor olabilir.Siz bunu kaç abonen olunca ve videon olunca orada çıkacağımı söylersiniz.Kanalımın ismi BarışGaming dir

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ben de yeni açtım birbirimizinkine abone olalım mı :) ? Freez Video Screen Captureyi öneririm sınırsız yapılabiliyor kolayca.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynen ben de yeni açtım birbirimizinkine abone olalım mı :) ? Freez Video Screen Captureyi öneririm sınırsız yapılabiliyor kolayca.
Teşekkürler.Bu programı kullanacağım.Peki birbirimize abone olursak saçma olmazmı?! :D youtube kanalının linkini atsana

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Oynatma listesine eklemek istediğin videoyu "video yöneticisinden" seçmelisin üstte bir kısım gelecek oradan ekleyebilirsin.
2. Kanal ismin arama sayfasında video yükledikçe, abone arttıkça ve izlenme oldukça gözükmeye başlar
3. Kanalının ana sayfasında kanal ismi var onun sağ tarafında kalem veya ev işareti vardır ona tıklayarak kanal ayarlarından gezinme gibi bir şey var onu aktif et
4. Google ne güne duruyor :)