Kullanıcı0000
Donuts :3
- En iyi cevaplar
- 0
Yaaaa ... Mod gorse edecek carkimiza
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
konumuzla ne alakası varheni bütün serverlerde olur ya ben kızım diyerek item almaya çalışırlar aynı o hesap
hani ya yine öleleri gelirde sana kızım der mikrofon bozuk falan derkonumuzla ne alakası var![]()
sonra ses değiştirme programı bulur sesini değiştirir öyle konuşur falan diosun xd anladım xdhani ya yine öleleri gelirde sana kızım der mikrofon bozuk falan der![]()
Wat?sonra ses değiştirme programı bulur sesini değiştirir öyle konuşur falan diosun xd anladım xd
ama gerçekden öylelerine dikkat etmek lazım...
beleş pre almaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sen onlara para kazandırıyorsun kardesim onlar sana bisey vermiyolar.. anlayın artık.beleş pre almaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aa ciddenmi hemen deniyeyimbeleş pre almaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aa ciddenmi hemen deniyeyim
Şöyle Düşün. 19€ Bir Şeyi Adam Sana Neden Bedavaya Versin A*k?beleş pre almaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sen merak etme adamin arkasi iyi =DKanaliniz buyurse size suc atacaklardir onleminizi alin..
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl bir suç?Kanaliniz buyurse size suc atacaklardir onleminizi alin..
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen merak etme adamin arkasi iyi =D