Youtube İçerik Önerisi

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kanal açacam ama içerik ne olmalı bilmiyorum oyun kanalı açmak istiyorum yaşım 16 mic iyi facecam var ama ne çekecem bilmiyorum pc
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi büyük oyunları kaldırmıyor arkadaşlarım minecraft çek teknik modlar çek falan diyor ama kanalımın gelişeceğine hiç inanmıyorum nedeni şu benim bir arkadaşım var 4 yıldır aralıksız hergün teknik modların videosunu çekiyor ve kaliteli ama 4 yılda 2k olamadı moralim bundan bozuluyor sizce ne videoları çekmeliyim kendimi ön plana çıkarabileceğim ben cebimden para gitmemesi şartı ile ne çekmeliyim

GökayReiSs

Play.McAnka.com,Skywars,Eggwars,Skyblock
En iyi cevaplar
0
Minecraft PayDay2 GerizMod Korku Oyunları Metin2 Cs Csgo Outlast Valla Baya Oyun Var
Kar Etmeden Önce Zarar Etmelisin Kardeş

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Bilgisayarın iyi oyunları kaldırmıyorsa, ne çekersen çek, kitlen fazla artmaz.
Yine de şansını denemek istiyorsan, sana önerim:

"Hiçbir şekilde hiçbir şeyin başka bir kanala benzemesin. Her şeyi farklı yap. Örneğin adam öldürdüğün anı montajlama, komik bir anı montajla. Yada tamamen montajdan oluşan bir video hazırla. Örneğin: Oyunda bir yere gideceksin. Ve ordan bir şey almış gibi yapacaksın, ama orda bir şey olmayacak. Montajla envanter ekleyip aklından senaryolar uydurabilirsin.. Hiçbir şey, kitleni arttırmıyorsa, tek çözüm var.. MONTAJ"
Bilgisayarın fazla iyi oyunları kaldırmadığı için, önerim bu kadar.

İyi günler, iyi forumlar..

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft PayDay2 GerizMod Korku Oyunları Metin2 Cs Csgo Outlast Valla Baya Oyun Var
Kar Etmeden Önce Zarar Etmelisin Kardeş
o oyunlar problem değil yani her video için 10-20 tl diyorum deney gibi bu oyunları çekerim sıkıntı yok ama benim korkum gelişememek

Bilgisayarın iyi oyunları kaldırmıyorsa, ne çekersen çek, kitlen fazla artmaz.
Yine de şansını denemek istiyorsan, sana önerim:

"Hiçbir şekilde hiçbir şeyin başka bir kanala benzemesin. Her şeyi farklı yap. Örneğin adam öldürdüğün anı montajlama, komik bir anı montajla. Yada tamamen montajdan oluşan bir video hazırla. Örneğin: Oyunda bir yere gideceksin. Ve ordan bir şey almış gibi yapacaksın, ama orda bir şey olmayacak. Montajla envanter ekleyip aklından senaryolar uydurabilirsin.. Hiçbir şey, kitleni arttırmıyorsa, tek çözüm var.. MONTAJ"
Bilgisayarın fazla iyi oyunları kaldırmadığı için, önerim bu kadar.

İyi günler, iyi forumlar..
kısa filmler gibi mi mesela minecraftta çekilen kısa filmler yada garrys modda çekilen kısa filmler gibi mi yoksa bildiğin pewdiepie gibi mi

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
o oyunlar problem değil yani her video için 10-20 tl diyorum deney gibi bu oyunları çekerim sıkıntı yok ama benim korkum gelişememek

kısa filmler gibi mi mesela minecraftta çekilen kısa filmler yada garrys modda çekilen kısa filmler gibi mi yoksa bildiğin pewdiepie gibi mi
Pewdiepie gibi. Örneğin 1 saat boyunca bir oyunu oynayarak video çek. Mümkün olduğunca videoyu eğlendirici hale getirecek şekilde kısalt(20dk falan olmalı)

TugraDG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Minecraft ta çek ama.Çok sık çekme canları sıkılır.Bi Minecraft çek lol varsa lol çek.Outlast , Payday gibi oyunları çek.Söylediğim Oyunlardan çekersen.1 Ayda 500 abone olursun diye düşünüyorum.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Minecraft ta çek ama.Çok sık çekme canları sıkılır.Bi Minecraft çek lol varsa lol çek.Outlast , Payday gibi oyunları çek.Söylediğim Oyunlardan çekersen.1 Ayda 500 abone olursun diye düşünüyorum.
android kanal açmaya karar verdim

jelokebur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Android hic bir şekilde tutmaz deneme bile adamlar (çocuklar) ilgiduymaz öyle oyunlara.