Youtube İşlerine Girişeceğim

PoleStarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba!
Başlıktada belirtmiş olduğum gibi youtube işlerine giriş yapmak istiyorum.
Ve amatörüm nasıl video çekilir biliyorum fakat sorun o değil. asıl sorun edit.

Arkadaşlar Edit Yapmayı Gerçekten Çok İSTİYORUM! ama bunun için program lazım.

bana lazım olanı vegas pro falan gibi uğraştıran değilde amatörler başlangıçtakiler için gereken bir program.
Yani basit anlaşılır olsun gerisi hikaye. tercihlerinizi bekliyorum birde bu önereceğiniz programda intro yapabilirsek 10 numara 5 yıldız olur.

en kısa sürede önerilerinizi belirtin lütfen arkadaşlar. Teşekkürler

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Intro için Vegas'ın Hazır Intro'larını İndirip Kelime yaz yeter,yada Cinema4d'de hazır bir introya yazı ekleyebilirsin,Camtasia'yı amatörler için tavsiye ederim

PoleStarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Intro için Vegas'ın Hazır Intro'larını İndirip Kelime yaz yeter,yada Cinema4d'de hazır bir introya yazı ekleyebilirsin,Camtasia'yı amatörler için tavsiye ederim
Camtasia aklıma gelmedi değil. vegas pro ilede dediğin gibi intro yapmayı biliyorum ama vegas proyu nerde bulacam ?

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Crackli indir yada satın Al ama çok tuzlu fiyatlar

SM-N9006 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Camtasia aklıma gelmedi değil. vegas pro ilede dediğin gibi intro yapmayı biliyorum ama vegas proyu nerde bulacam ?
Eğer satın almadıysan,sana tavsiyem dediğim gibi,Youtube'da Intro Template Cinema4D yazıp,C4D'yi eğer almadıysan,korsan indirip(ki tavsiye etmem)sevdiğin bir introyu indir,ve kelimeyi değiştir C4D'de,kolay gelsin!

ZaedeusIsHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Edit İntro işleri tutar fakat beklediğin ilgiyi alamayabilirsin onu söylemek istiyorum benimde kanalım var izlenme sayısı baya yüksek fakat abone sayısı az olunca paylaşılan videolarda tutmuyor senin en büyük amacın abone bulmak olun ama 100 abone varken 500 izlenme kadarda az olmasın 100 aboneye 6.000 kadar izlenme gayet iyidir kanalımın adı Zaedeus Games istersen bakabilirsin :D[DOUBLEPOST=1427228770,1427228678][/DOUBLEPOST]Eğer amacın intro ise biraz para harcamaları olabilir Sony Vegas Proyu satın almak iyi olur fakat para harcamak istemiyorum diyorsan Camtasia uygundur Sony Vegas Proyu crackli bulabillirsin fakat premium gibi olmaz

En iyi cevaplar
0
Edit İntro işleri tutar fakat beklediğin ilgiyi alamayabilirsin onu söylemek istiyorum benimde kanalım var izlenme sayısı baya yüksek fakat abone sayısı az olunca paylaşılan videolarda tutmuyor senin en büyük amacın abone bulmak olun ama 100 abone varken 500 izlenme kadarda az olmasın 100 aboneye 6.000 kadar izlenme gayet iyidir kanalımın adı Zaedeus Games istersen bakabilirsin :D[DOUBLEPOST=1427228770,1427228678][/DOUBLEPOST]Eğer amacın intro ise biraz para harcamaları olabilir Sony Vegas Proyu satın almak iyi olur fakat para harcamak istemiyorum diyorsan Camtasia uygundur Sony Vegas Proyu crackli bulabillirsin fakat premium gibi olmaz
2-3 efekt yapıp arka planda dubstepli müzik koyup kanalının ismini o ritme göre yukarı aşağı hareket ettirenler intro yapıyorum felan demesin :/

PoleStarTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum Amacım Eğlencesine video çekmek iş olsun diye uğraşmak büyük youtuberler yola bu amaçla koyuldular benim abonem yüksek izlenmem az ise bu beni bozmaz yani iş olsun diye uğraşcam birde hoşuma gidiyi :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Valla önüne geçen kanal açıyor ama hayırlısı...
Camtasia idealdir ama pahalı.
Crackli indir .s